ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρωσία: «Β.Πούτιν και Κιμ Γιονγκ Ουν έφτασαν στο κοσμοδρόμιο Βοστότσνι για να συναντηθούν»

Νωρίτερα η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε δύο βαλλιστικούς πυραύλους προς τη θάλασσα

Ρωσία: «Β.Πούτιν και Κιμ Γιονγκ Ουν έφτασαν στο κοσμοδρόμιο Βοστότσνι για να συναντηθούν»

Το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης, ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν και ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έφτασαν στο κοσμοδρόμιο Βοστότσνι προκειμένου να συναντηθούν.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έφτασε στον σιδηροδρομικό σταθμό του κοσμοδρομίου, ανέφερε το δημοσίευμα, χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες. Το πρακτορείο ανέφερε την άφιξη του Πούτιν λίγα λεπτά νωρίτερα.

Ώρες νωρίτερα, η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε δύο βαλλιστικούς πυραύλους προς τη θάλασσα, σε μία ακόμη επίδειξη ισχύος.

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας δήλωσε ότι η επίσκεψή του στη Ρωσία δείχνει τη «στρατηγική σημασία» των δεσμών ανάμεσα στις δύο χώρες, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA ενόψει της αναμενόμενης συνόδου κορυφής με τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συνάντηση παρακολουθείται με ανησυχία από την Ουάσιγκτον και τους συμμάχους της στη Δύση, καθώς υποψιάζονται ότι οι δύο ηγέτες θα συζητήσουν στρατιωτική συνεργασία και θα μπορούσαν να συμφωνήσουν σε μια συμφωνία για το εμπόριο όπλων και αμυντικής τεχνολογίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.