ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Το Ισραήλ απειλεί τον Λίβανο: «Θα σας στείλουμε πίσω στη λίθινη εποχή» σε τυχόν πόλεμο κατά της Χεζμπολάχ

«Δεν θέλουμε πόλεμο, αλλά είμαστε έτοιμοι να προστατεύσουμε τους πολίτες μας, τους στρατιώτες μας και την κυριαρχία μας»

Το Ισραήλ απειλεί τον Λίβανο: «Θα σας στείλουμε πίσω στη λίθινη εποχή» σε τυχόν πόλεμο κατά της Χεζμπολάχ

Το Ισραήλ δεν δίστασε να εξαπολύσει απειλές, λέγοντας ότι «θα στείλει τον Λίβανο πίσω στη λίθινη εποχή» σε οποιονδήποτε πόλεμο κατά της Χεζμπολάχ, μετά από εβδομάδες εντάσεων με την σιιτική ένοπλη οργάνωση κατά μήκος των συνόρων των χωρών.

«Μη πλανάσθε. Δεν θέλουμε πόλεμο. Αλλά είμαστε έτοιμοι να προστατεύσουμε τους πολίτες μας, τους στρατιώτες μας και την κυριαρχία μας», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Γιόαβ Γκαλάντ, απευθυνόμενος έμμεσα στη Χεζμπολάχ.

Τέτοια ρητορική από επίσημα χείλη έχει να ακουστεί και από τις δύο πλευρές μετά τον τελευταίο πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολάχ το 2006.

Αλλά αυτή η ρητορική έχει κλιμακωθεί μετά από μια επίθεση με βόμβα που είχε τοποθετηθεί στην άκρη ενός δρόμου και από την οποία τραυματίστηκε ένας οδηγός αυτοκινήτου τον περασμένο Μάρτιο. Το εβραϊκό κράτος κατηγόρησε τη λιβανέζικη οργάνωση για την επίθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σιιτική λιβανέζικη οργάνωσή δεν ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.