ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τουρκία: Ένοπλος εισέβαλε σε εργοστάσιο πολυεθνικής και κρατά ως ομήρους εργαζομένους (βίντεο) (upd 2)

Τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ο ένοπλος διαμαρτύρεται για τον πόλεμο του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας

Τουρκία: Ένοπλος εισέβαλε σε εργοστάσιο πολυεθνικής και κρατά ως ομήρους εργαζομένους (βίντεο) (upd 2)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 17:49) Έληξε, ύστερα από 8 περίπου ώρες, η ομηρία στο εργοστάσιο της Procter & Gamble στη στην Τουρκία.

Οι επτά υπάλληλοι του εργοστασίου – πέντε άνδρες και δύο γυναίκες- που κρατούνταν όμηροι, είναι καλά στην υγεία τους, ενώ οι δύο δράστες συνελήφθησαν.

Ποιος από τους ακόλουθους υπουργούς θεωρείτε ότι είναι πιο αντιπαθής για το πολιτικό του έργο;

  • Άδωνις Γεωργιάδης (67%, 9.863 Votes)
  • Δημήτρης Καιρίδης (28%, 4.070 Votes)
  • Μάκης Βορίδης (5%, 803 Votes)

Σύνολο ψήφων: 14.736

Loading ... Loading ...

Όπως μετέδωσαν τα ΜΜΕ, οι δύο δράστες ήταν πρώην εργαζόμενοι, οι οποίοι -μετά την έναρξη του πολέμου στη Γάζα- απολύθηκαν, λόγω των έντονων αντιδράσεων τους για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.


Εξακολουθεί να παραμένει ταμπουρωμένος ο άνδρας που φέρεται μάλιστα να πήρε ομήρους εργαζόμενους, σε εργοστάσιο της Procter & Gamble (P&G) στο Κοτσάλι, στην Κωνσταντινούπολη.


Σε εξέλιξη βρίσκεται ομηρία σε εργοστάσιο πολυεθνικής μάρκας στη βορειοδυτική Τουρκία όπου εισέβαλε ένοπλος και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κράτα ομήρους επτά εργαζόμενους. 

Το συγκρότημα του εργοστασίου της Procter & Gamble στη βορειοδυτική επαρχία Κοτζάελι, στην Τουρκία, έχει αποκλειστεί από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ στο σημείο βρίσκεται και ο κυβερνήτης του Κοτζάελι, Σεντάρ Γιαβούζ.

Τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ο ένοπλος διαμαρτύρεται για τον πόλεμο του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.