ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χούθι: «Κτυπήσαμε δύο πλοία που κατευθύνονταν προς το Ισραήλ»

«Αρνήθηκαν να ανταποκριθούν στις ειδοποιήσεις μας»

Χούθι: «Κτυπήσαμε δύο πλοία που κατευθύνονταν προς το Ισραήλ»

Οι Χούθι ανακοίνωσαν ότι κτύπησαν δύο ακόμη πλοία που κατευθύνονταν στο Ισραήλ, πρόκειται για το MSC Alanya και το MSC PALATIUM III. 

Εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων της Υεμένης, ταξίαρχος Yahya Saree:

«Με τη βοήθεια του Παντοδύναμου Θεού, πραγματοποιήσαμε στρατιωτική επιχείρηση εναντίον δύο πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων που κατευθύνονταν προς την ισραηλινή οντότητα.

Η επιχείρηση είχε ως στόχο τα δύο πλοία: (MSC Alanya και MSC PALATIUM III). Τα δύο πλοία που κατευθύνονταν προς την οντότητα έγιναν στόχος δύο κατάλληλων ναυτικών πυραύλων.

Η επιχείρηση για τη στοχοποίηση των δύο πλοίων έγινε μετά την άρνηση των πληρωμάτων τους να ανταποκριθούν στις κλήσεις των ναυτικών δυνάμεων της Υεμένης καθώς και στα πύρινα προειδοποιητικά μηνύματα

Διαβεβαιώνουμε όλα τα πλοία που κατευθύνονται προς όλα τα λιμάνια του κόσμου, εκτός από τα ισραηλινά λιμάνια, ότι δεν θα τους συμβεί κανένα κακό και ότι πρέπει να κρατήσουν τη συσκευή χρονολόγησης ανοιχτή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.