ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

«Βόμβα» από τον Γάλλο ΥΠΕΣ: «Ο Καρίμ Μπενζεμά διατηρεί δεσμούς με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα»!

Πρόκειται για μια οργάνωση η οποία έχει χαρακτηριστεί σε πολλές χώρες ως τρομοκρατική

«Βόμβα» από τον Γάλλο ΥΠΕΣ: «Ο Καρίμ Μπενζεμά διατηρεί δεσμούς με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα»!

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, Ζεράλντ Νταμανέν, μια ημέρα μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Βέλγιο προχώρησε σε μία δήλωση «βόμβα» με την οποία αναφέρει πως ο διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστής, Καρίμ Μπενζεμά έχει σχέση με την Μουσουλμανική Αδελφότητα!

Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι ο διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστής διατηρεί δεσμούς με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα.

Πρόκειται για μια οργάνωση, η οποία έχει χαρακτηριστεί σε αρκετές χώρες ως τρομοκρατική καθώς αποτελεί επί της ουσίας το πολιτικό σκέλος του ISIS, όπως στο παρελθόν το Σιν Φέιν αποτελούσε το πολιτικό σκέλος του IRA, στην Βόρεια Ιρλανδία.

Μερικές εξ αυτών είναι η Αίγυπτος, η Συρία, η Σαουδική Αραβία, η Ρωσία, τα ΗΑΕ και η Αυστρία. Άπαντες, πλέον, αναμένουν δηλώσεις από τον Κ.Μπενζεμά.

Το σίγουρο είναι πως εάν ο Γάλλος ΥΠΕΣ προχωράει δημοσίως σε τέτοια δήλωση για έναν από τους πιο σπουδαίους Γάλλους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών (επιπέδου Ζιντάν για να γίνει αντιληπτό το μέγεθός του), σημαίνει πως το γαλλικό κράτος τον έχει θέσει υπό έρευνα και ετοιμάζεται να κινηθεί εναντίον του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.