
Σε δηλώσεις στις κάμερες προχώρησε ο υπουργός Εσωτερικών της Βενεζουέλας Diosdado Cabello λίγο μετά την επίθεση των ΗΠΑ.
🇺🇸🇻🇪 “Inside the country is in complete calm.
They’ve tried this and they maybe thought that the people would come out defeated, and that’s not what’s happening.”
— Venezuelan Minister of Interior Diosdado Cabello pic.twitter.com/kPA9yfIfqe
— Lord Bebo (@MyLordBebo) January 3, 2026
Ο Cabello δήλωσε ότι όλα ειναι εντελώς ήρεμα στη χώρα, λέγοντας επισης πως μετά από αυτό που δοκίμασα νόμιζαν ότι ο λαός θα βγει ηττημένος και αυτό δεν συμβαίνει.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.