ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Εφιάλτης» για γυναίκα στην Νέα Πέραμο: «Μου έχουν διαρρήξει το σπίτι δέκα φορές – Φοβάμαι να μείνω»

«Ξηλώσανε τους σωλήνες από τους τοίχους, τις βρύσες από τον κήπο, το σπίτι έχει γίνει σαν οικοδομή»

«Εφιάλτης» για γυναίκα στην Νέα Πέραμο: «Μου έχουν διαρρήξει το σπίτι δέκα φορές – Φοβάμαι να μείνω»

Έναν «εφιάλτη» δίχως τέλος βιώνει μία κάτοικος της Νέας Περάμου, που δέχεται απανωτά χτυπήματα κακοποιών, που βάζουν στο «μάτι» το σπίτι της.

Η κυρία Γεσθημανή είναι ιδιοκτήτρια ενός εξοχικού στην περιοχή τα τελευταία 20 χρόνια και της έχουν διαρρήξει το σπίτι τουλάχιστον δέκα φορές, με την ίδια να δηλώνει αγανακτισμένη και συνάμα φοβισμένη.

«Παίρνουν ό,τι βρουν μπροστά τους, δεν αφήνουν τίποτα. Έχουν βγάλει όλα τα πράγματα από τα ντουλάπια…ξηλώσανε τους σωλήνες από τους τοίχους, τις βρύσες από τον κήπο, το σπίτι έχει γίνει σαν οικοδομή» περιέγραψε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

«Φοβάμαι πλέον να πηγαίνω μόνη μου στο σπίτι. Θα ήθελα να πάω να μείνω τώρα που είμαι συνταξιούχος, αλλά φοβάμαι».

Ανέφερε πως η περιοχή δεν είναι απομονωμένη, κυκλοφορεί κόσμος και μάλιστα έχουν διαρρήξει και τα σπίτια άλλων κατοίκων.

«Έχει και μόνιμους κατοίκους τριγύρω, τα υπόλοιπα σπίτια είναι κλειστά, αλλά η περιοχή κατοικείται, περνάνε αυτοκίνητα, πεζοί» σημείωσε η κ. Γεσθημανή και προσέθεσε:

«Κάλεσα 2-3 φορές την αστυνομία, κανείς δεν φάνηκε. Μία φορά μόνο πριν πολλά χρόνια, ήρθε η σήμανση και η απάντηση ήταν “αφού έχετε εξοχικό γιατί έχετε τόσα πράγματα μέσα;”».

Μάλιστα, είπε πως στο παρελθόν οι επιτήδειοι της παρακολουθούσαν το σπίτι για κάποιες μέρες, ειδοποίησε την Αστυνομία ξανά, χωρίς ωστόσο να κάνουν κάποια ενέργεια και έτσι εκείνη είναι έρμαιο στα χέρια των κακοποιών που ρημάζουν τα σπίτια της δυτικής Αττικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=emb_imp_woyt
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.