ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

«Εφιάλτης» για ζευγάρι ηλικιωμένων στη Στυλίδα: Διαρρήκτες μπήκαν σπίτι τους όταν κοιμόντουσαν και τους «ξάφρισαν»

«Τους είδαμε ξαφνικά πάνω από τα κεφάλια μας…»

«Εφιάλτης» για ζευγάρι ηλικιωμένων στη Στυλίδα: Διαρρήκτες μπήκαν σπίτι τους όταν κοιμόντουσαν και τους «ξάφρισαν»

Τον απόλυτο «εφιάλτη» έζησαν για σχεδόν 30 λεπτά ένας 70χρονος επιχειρηματίας και η σύζυγός του μέσα στο σπίτι τους σε Κοινότητα του Δήμου Στυλίδας, όπου εισέβαλαν τρεις κουκουλοφόροι ληστές.

Οι ληστές μπήκαν στο σπίτι, που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στην πλατεία του χωριού, αφού παραβίασαν μία από τις εισόδους, γύρω στις 02:10’ τα ξημερώματα της Τετάρτης, ανέβηκαν στον πρώτο όροφο όπου κοιμόταν το ζευγάρι και τους ξύπνησαν.

Ποιος πολιτικός αρχηγός, κατά τη γνώμη σας, έδωσε τις πιο πειστικές και ειλικρινείς απαντήσεις στο debate;

  • Κ.Μητσοτάκης (ΝΔ) (9%, 1.989 Votes)
  • Α.Τσίπρας (ΣΥΡΙΖΑ) (17%, 3.955 Votes)
  • Ν.Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ) (2%, 443 Votes)
  • Δ.Κουτσούμπας (ΚΚΕ) (4%, 1.031 Votes)
  • Κ.Βελόπουλος (Ελληνική Λύση) (22%, 5.078 Votes)
  • Γ.Βαρουφάκης (ΜέΡΑ25) (4%, 905 Votes)
  • Κανένας (38%, 8.872 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (3%, 806 Votes)

Σύνολο ψήφων: 23.079

Loading ... Loading ...

«Τους είδαμε ξαφνικά πάνω από τα κεφάλια μας…», είπε ο 70χρονος επιχειρηματίας, ακόμη σοκαρισμένος από το γεγονός.

Σύμφωνα με τον ίδιο οι τρεις δράστες είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με τις κουκούλες από τα μπουφάν που φορούσαν και με σύμμαχο το σκοτάδι δε φαινόντουσαν τα χαρακτηριστικά τους.

Ο ένας, που πιθανότατα ήταν ο επικεφαλής της ληστείας, του είπε σε άπταιστα ελληνικά να τους δώσουν τα χρήματα και τα χρυσαφικά και δε θα τους πειράξουν, ενώ ο ένας εκ των άλλων δύο μίλησε αλβανικά.

Πράγματι, οι ληστές κράτησαν την υπόσχεσή τους και δεν πείραξαν ούτε τον επιχειρηματία, ούτε τη σύζυγό του, ωστόσο δεν αρκέστηκαν στα 5.000 ευρώ και τα χρυσαφικά που τους έδωσαν και ο ένας εκ των τριών για μισή ώρα έκανε άνω – κάτω όλο το σπίτι, ψάχνοντας ακόμη και στο υπόγειο για επιπλέον χρήματα ή τιμαλφή.

Οι ληστές δεν έβγαλαν κάποιο όπλο κι έφυγαν, χωρίς να τους πειράξουν, με την προειδοποίηση όμως να μην καλέσουν αμέσως την αστυνομία ώστε να προλάβουν να απομακρυνθούν.

Αποχώρησαν από το σπίτι και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και από κάποιον γείτονα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο επιχειρηματίας σοκαρισμένος όπως και η γυναίκα του, κατήγγειλε λίγη ώρα αργότερα το περιστατικό στην αστυνομία η οποία ξεκίνησε αναζητήσεις, ενώ εξετάζονται όλα τα πιθανά σενάρια και στοιχεία για την ταυτοποίηση των δραστών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.