ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έγκλημα στα Τέμπη: Καταθέτουν σήμερα τρεις εν ενεργεία σταθμάρχες

Αναμένεται να «φωτίσουν» την υπόθεση με τις γνώσεις και την εμπειρία τους

Έγκλημα στα Τέμπη: Καταθέτουν σήμερα τρεις εν ενεργεία σταθμάρχες

Στον εφέτη ανακριτή που εξετάζει το έγκλημα που σημειώθηκε στα Τέμπη καταθέτουν σήμερα Μεγάλη Τρίτη, τρεις εν ενεργεία σταθμάρχες.

Ειδικότερα, στον ανακριτή θα βρεθεί ο σταθμάρχης που εκτελεί χρέη προϊσταμένου επιθεώρησης μετά την προφυλάκιση του προηγούμενου αλλά και δύο ακόμα εν ενεργεία σταθμάρχες, μια γυναίκα που είχε τη βραδινή βάρδια πριν την αναλάβει ο προφυλακισμένος σταθμάρχης αλλά και ένας ακόμα σταθμάρχης του σταθμού της Λάρισας.

Με τις γνώσεις και την εμπειρία τους αναμένεται να «φωτίσουν» περαιτέρω την υπόθεση αυτή.

Για την επόμενη εβδομάδα έχει κληθεί ο δικηγόρος των οικογενειών που με δημόσια καταγγελία έχει καταγγείλει την εταιρεία για απόπειρα εξαγοράς των θυμάτων.

Και οι εμπειρογνώμονες και πραγματογνώμονες συνεχίζουν τη δουλειά τους ενώ το πόρισμα αναμένεται μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.