ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Προμήθεια τυφεκίων ελεύθερου σκοπευτή

Προμήθεια τυφεκίων ελεύθερου σκοπευτή

Το Κέντρο Ναυτικών Συστημάτων Επιφανείας (Naval Surface Warfare Center) του Αμερικανικού ναυτικού ανέθεσε στην Accuracy International συμβόλαιο σταθερής τιμής για την προμήθεια τυφεκίων ελεύθερου σκοπευτή.

Το συμβόλαιο, που είναι ανοικτής ημερομηνίας παράδοσης και ποσότητας, μπορεί να ανέλθει στο ύψος των 8.505.280 εκατ. δολαρίων ΗΠΑ και αφορά 8.000 τυφέκια Mk 13 Sniper Rifle Stock Systems (SRSS) και 64,000 γεμιστήρες 300 WinMag. Το τυφέκιο Mk13 Sniper Rifle είναι διαμετρήματος 7,62 χιλ. και χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τον γεμιστήρα WinMag, από τη διοίκηση ειδικών επιχειρήσεων των ΗΠΑ (United States Special Operations Command). Οι παραδόσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν το 2011.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.