ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Shayetet 13: Ποια είναι η ειδική μονάδα του Ισραήλ που εστάλη στη Λωρίδα της Γάζας για την απελευθέρωση ομήρων (βίντεο)

Προσφάτως είχαν δώσει σκληρή μάχη με μαχητές της Χαμάς στο στρατόπεδο Σούφα

Shayetet 13: Ποια είναι η ειδική μονάδα του Ισραήλ που εστάλη στη Λωρίδα της Γάζας για την απελευθέρωση ομήρων (βίντεο)

Μια ειδική μονάδα έστειλε το βράδυ της Παρασκευής της Λωρίδα της Γάζας το Ισραήλ για να εντοπίσει όμηρους και να εξουδετερώσει μαχητές της Χαμάς. 

Αυτή είναι η ομάδα Shayetet 13. Πρόκειται για μια ειδική μονάδα Κομάντο του Ναυτικού του Ισραήλ, η οποία εικονίζεται εν δράσει σε βίντεο του στρατού στην επιχείρηση ανακατάληψης φυλακίου το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν απελευθέρωσε, όπως ισχυρίζονται οι IDF, περί τους 250 ομήρους.

#038;embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Ήταν κομάντος της ίδιας ομάδας που σύμφωνα με ισραηλινά δημοσιεύματα είχαν συλλάβει την περασμένη Κυριακή μέσα στη Λωρίδα της Γάζας τον υποδιοικητή της Χαμάς, Μουχάμαντ Αμπου Γκάλι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.