ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ήρθε το «ήρεμο» καλοκαίρι – Άγκυρα: «Εισβολείς οι Έλληνες στην Κύπρο»!

Ήρθε το «ήρεμο» καλοκαίρι – Άγκυρα: «Εισβολείς οι Έλληνες στην Κύπρο»!

Κάθε όριο προκλητικότητας ξεπέρασε ο Τούρκος Αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι, προκλητικότητα βέβαια η οποία ποτέ δεν απαντάται από την φοβική Ελλάδα, ο οποίος κατά την διάρκεια επίσκεψης του στα Κατεχόμενα, δήλωσε ότι υπάρχει πράγματι ζήτημα κατοχής στην Κύπρο από τους «Ελληνοκύπριους» ενώ τους χαρακτήρισε «εισβολείς» όπως και τους Έλληνες, προκαλώντας μεγάλες αντιδράσεις.

Ο υψηλόβαθμος Τούρκος αξιωματούχος είπε πως βρίσκεται στο ψευδοκράτος για να «προετοιμάσει το έδαφος» για την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις 20 Ιουλίου, η οποία αναμένεται να τραβήξει την προσοχή, καθώς ο τελευταίος έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θα προχωρήσει σε μεγάλες ανακοινώσεις για την ανατολική Μεσόγειο.

Ο Φουάτ Οκτάι, στις δηλώσεις του, ισχυρίστηκε ότι η 20η Ιουλίου είναι μια επέτειος κατά την οποία «οι Τ/κ ελευθερώθηκαν», ενώ πρόσθεσε ότι οι Τούρκοι της Κύπρου έχουν μια ιστορία αιώνων στο νησί και είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες του νησιού. Στη συνέχεια είπε ότι οι «εισβολείς» (Ελλάδα και Ε/κ) προσπαθούν τώρα να αλλάξουν τις πραγματικότητες αλλά δεν θα πετύχουν. Ο Οκτάι ανέφερε ότι η ίδια πλεύση των Τ/κ και της Τουρκίας στο θέμα των δύο κρατών είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην διεθνή κοινότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανέφερε ακόμη ότι εργάζονται για να ενδυναμωθούν οι Τ/κ και μίλησε για τα διάφορα έργα που γίνονται και ισχυρίστηκε ότι όντως υπάρχει θέμα κατοχής στην Κύπρο αλλά αφορά την εισβολή στην Κυπριακή Δημοκρατία από τους Ε/κ. «Η Τουρκία», υποστήριξε, «έφθασε στην Κύπρο το 1974 στη βάση των εγγυήσεων και έφερε την ελευθερία στους Τ/κ» ενώ τέλος, ανέφερε ότι το ψευδοκράτος δυναμώνει με τη στήριξη της Τουρκίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.