ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

“Οχι” της Άγκυρας στο άνοιγμα της Χάλκης!

“Οχι” της Άγκυρας στο άνοιγμα της Χάλκης!

Η επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης δεν περιλαμβάνεται στα σχέδια που επεξεργάζεται αυτή την περίοδο η κυβέρνηση Ερντογάν για τον εκδημοκρατισμό του κράτους, κατέστησε δαφές ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Μπουλέντ Αρίτς.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο NTV την Πέμπτη, ο Αρίτς ανέφερε πως η τουρκική κυβέρνηση θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες όταν δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες, δηλώνοντας χαρακτηριστικά, «θα κάνουμε τα απαραίτητα βήματα (σσ: για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής στη Χάλκη) όταν ειδικές, τοπικές και διεθνείς συνθήκες δημιουργηθούν».

Στις 5 Μαρτίου, ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης είχε δηλώσει ότι η Σχολή της Χάλκης θα πρέπει να ανοίξει ξανά. Οι μειοψηφίες έχουν τα ίδια δικαιώματα με εμάς, είχε τονίσει ο Αρίτς σε συνέδριο στο Βερολίνο. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defenecnet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.