ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χ.Ακάρ: «Δεν θα επιτρέψουμε τετελεσμένα σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο & δεν υποχωρούμε στην Γαλάζια Πατρίδα»

Χ.Ακάρ: «Δεν θα επιτρέψουμε τετελεσμένα σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο & δεν υποχωρούμε στην Γαλάζια Πατρίδα»

Ο Τούρκος ΥΠΑΜ Χ.Ακάρ προχώρησε για άλλη μια φορά σε προκλητικές δηλώσεις που απευθύνονται προς την ελληνική πλευρά όπου πάλι αναφέρεται στην μη ανοχή της Άγκυρας σε τετελεσμένα γεγονότα σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο ενώ προσθέτει πως θα συνεχιστεί η τουρκική παρουσία στην «Γαλάζια πατρίδα»

Οι δηλώσεις αυτές έχουν επαναληφθεί σχεδόν αυτούσιες πολλές φορές τους τελευταίους μήνες αλλά σήμερα έχουν ιδιαίτερη σημαασία καθώς βρισκόμαστε στο τριήμερο φωτιά (28-31 Ιανουαρίου) της επετείου των Ιμίων.

Σε δηλώσεις του στη βάση συντήρησης των αεροσκαφών της τουρκικής Αεροπορίας ο Τούρκος υπουργός Άμυνας αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα αλλά και στις εξελίξεις στο Αιγαίο και στην Κύπρο.

«Συνεχίζουμε την παρουσία μας στην Γαλάζια πατρίδα όπου υπάρχουν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της χώρας μας», τόνισε ο Χουλουσί Ακάρ.

«Όταν το κάνουμε αυτό με όλη την ειλικρίνεια μας προσπαθούμε να έχουμε σχέσεις καλής γειτονίας με όλους τους γείτονες μας και κυρίως με την Ελλάδα. Όμως λόγω κάποιων πολιτικών παραγόντων και λανθασμένων υπολογισμών τα γεγονότα διαστρεβλώνονται. Γίνονται κάποιες προκλήσεις. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν πως αυτά δεν έχουν κάποια αποτέλεσμα», υπογράμμισε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Τουρκική Δημοκρατία δεν θα επιτρέψει κανένα τετελεσμένο. Σε ζητήματα οικονομικά, στρατιωτικά και ασφάλειας, στο Αιγαίο, στην ανατολική Μεσόγειο και στην Κύπρο δεν μπορούμε να εγκρίνουμε κανένα θέμα που να μην υπάρχει η Τουρκία. Είμαστε απόλυτα αποφασισμένοι. Από την άλλη όμως σεβόμαστε το διεθνές δίκαιο και τις διμερείς συμφωνίες. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν πως δεν υποχωρούμε από κανένα δικαίωμα μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.