ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Συνεδριάζει το Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής για τα ελληνοτουρκικά

Συνεδριάζει το Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής για τα ελληνοτουρκικά

Στη μία και μισή μετά το μεσημέρι συγκλήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών, το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΣΕΠ), υπό την προεδρία του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου.

Κατά τη συνεδρίαση, ο υπουργός Εξωτερικών αναμένεται να ενημερώσει τους αρμόδιους επί θεμάτων εξωτερικής πολιτικής όλων των κομμάτων -εκτός του ΚΚΕ που αυτοβούλως δεν συμμετέχει και της Χρυσής Αυγής που δεν προσκαλείται- για την πρόσφατη απόφαση της ΕΕ να λάβει «στοχευμένα μέτρα» σε βάρος της Τουρκίας για τις παράνομες ενέργειές της στην κυπριακή ΑΟΖ.

Ειδικότερα, στη σημερινή προγραμματισμένη συνεδρίαση συμμετέχουν εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ ο Κώστας Δουζίνας, η βουλευτής Μαρία Τριανταφύλλου και ο συντονιστής του Τομέα Διεθνών Σχέσεων του κόμματος, Παναγιώτης Τριγάζης, εκ μέρους της ΝΔ ο τομεάρχης Εξωτερικών, Γιώργος Κουμουτσάκος, και ο πρέσβης επί τιμή Γιάννης Σαββαΐδης, εκ μέρους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Πέτρος Ευθυμίου, εκ μέρους του Ποταμιού ο Νίκος Νυφούδης και ο πρέσβης επί τιμή Γιώργος Κακλίκης, εκ μέρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά και ο πρέσβης εκ προσωπικοτήτων Ελευθέριος Καραγιάννης και εκ μέρους της Ένωσης Κεντρώων η διευθύντρια του διπλωματικού γραφείου του κόμματος Ελένη Μαρτσούκου και ο Γιώργος Κουτουλάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρόντες είναι ακόμη: Από το υπουργείο Εξωτερικών, η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών, Σία Αναγνωστοπούλου, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών, Δημήτρης Παρασκευόπουλος, ο γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Γιάννης Μπράχος, ο διευθυντής του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού, Βαγγέλης Καλπαδάκης, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Αλέξανδρος Γεννηματάς, ο διευθυντής του Κέντρου Ανάλυσης και Σχεδιασμού Γιώργος Μπακατσιάνος, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Εξωτερικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.