ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Έλληνες μειονοτικοί δήμαρχοι σε εκδήλωση στην Τουρκία με σημαίες της «Ανεξάρτητης Θράκης»

Έλληνες μειονοτικοί δήμαρχοι σε εκδήλωση στην Τουρκία με σημαίες της «Ανεξάρτητης Θράκης»

Έλληνες μειονοτικοί δήμαρχοι της Ροδόπης, παραβρέθηκαν σ’ εκδήλωση αλυτρωτικού συλλόγου στην Τουρκία, που ζητάει την δημιουργία «Ανεξάρτητης Θράκης».

Είναι οι δήμαρχοι Αρριανών Ριντβάν Αχμέτ και Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, που έδωσαν «παρών» στην ετήσια γενική συνέλευση του παραρτήματος Προύσας του αλυτρωτικού Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (ΒΤΤDD), που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην Προύσα της Τουρκίας.

Οι Έλληνες αιρετοί, που διατηρούν ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής και με ακραίες εθνικιστικές οργανώσεις της Τουρκίας, παραβρέθηκαν στην προκλητική εκδήλωση και μάλιστα ο δήμαρχος Αρριανών απευθύνθηκε από το βήμα στους παρευρισκόμενους, μιλώντας έχοντας δίπλα του τη σημαία της Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης.

Το εθνικιστικό ντεκόρ, στην αίθουσα που πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του παραρτήματος Προύσας του αλυτρωτικού ΒΤΤDD), ήταν στολισμένη επίσης με τουρκικές σημαίες και πορτραίτα στολισμένη με σημαίες της Τουρκίας , με αφίσες του Κεμάλ και του Αχμέτ Σαδίκ.

Η παρουσία των μειονοτικών δημάρχων στην Προύσα, σε μία εποχή που οι προκλήσεις της Άγκυρας χτυπούν «κόκκινο», δεν περνάει απαρατήρητη, όπως οι ίδιοι προφανώς θα επιθυμούσαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.