ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επίθεση του Φ.Γκιουλέν στον Ρ.Τ.Ερντογάν: «Ανοησίες ότι θα κάνει κατάληψη στα ελληνικά νησιά»

«Κάποιοι δουλεύουν σκληρά για να χαλάσουν την ατμόσφαιρα και να θολώσουν τα νερά»

Επίθεση του Φ.Γκιουλέν στον Ρ.Τ.Ερντογάν: «Ανοησίες ότι θα κάνει κατάληψη στα ελληνικά νησιά»

Ο Φετουλάχ Γκιουλέν έδωσε συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε με σκληρή γλώσσα στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, χαρακτηρίζοντας ως ανοησίες τους ισχυρισμούς του ότι θα κάνει κατάληψη στα ελληνικά νησιά.

Ο Φετουλάχ Γκιουλέν μίλησε στον Alpha από το σπίτι-φρούριο που ζει στην Πενσυλβάνια των Ηνωμένων Πολιτειών, σημειώνοντας την ανησυχία του για τις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο.

Ο θρησκευτικός ηγέτης που αποτελεί τον «εχθρό» του Ερντογάν, αποδόμησε τον Τούρκο πρόεδρο, υπογραμμίζοντας ότι λέει ανοησίες για την επέμβαση στα ελληνικά νησιά και πως δεν θα πρέπει υπάρχει ένταση μεταξύ των δύο χωρών.

«Οι δικοί μας συμπεριφέρονται λες και είναι μεθυσμένοι. Το τελευταίο διάστημα, ο δικός μας (ο Ερντογάν) λέει ανοησίες ότι θα πάει στα νησιά και θα κάνει κατάληψη» τόνισε και συμπλήρωσε: «Όλοι πρέπει να παραμείνουν στις θέσεις τους. Η Ελλάδα ήταν πάντα ένας πυλώνας για την ανάπτυξη όλων των πολιτισμών του κόσμου».

Παράλληλα, έστειλε και το μήνυμά του προς τους Έλληνες: «Η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα που φιλοξένησε τόσους πολλούς ανθρώπους. Αυτό είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό και πρέπει να αναγνωριστεί από όλους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, αναφέρθηκε και σε όσους καλλιεργούν την ένταση μεταξύ των δύο χωρών. «Κάποιοι δουλεύουν σκληρά για να χαλάσουν την ατμόσφαιρα και να θολώσουν τα νερά» πρόσθεσε ο Φετουλάχ Γκιουλέν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.