ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ οτι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Γιατί οι Τούρκοι «έκοψαν» στη μέση τον ελληνικό Εθνικό Ύμνο; – Τι είπε ο «παγκόσμιος» Γ.Χαραλαμπόπουλος (φωτό)

Ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής, για 3η φορά, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Γιατί οι Τούρκοι «έκοψαν» στη μέση τον ελληνικό Εθνικό Ύμνο; – Τι είπε ο «παγκόσμιος» Γ.Χαραλαμπόπουλος (φωτό)

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με τους Τούρκους που δεν άντεξαν να ακούσουν τον ελληνικό Εθνικό Ύμνο προς τιμήν του Γιώργου Χαραλαμπόπουλου ο οποίος αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης.

Ο Τούρκοι κατά τη διάρκεια της απονομής μεταλλίων στους νικητές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Χειροπάλης, στην Αττάλεια, δεν άντεξαν να ακούσουν τον ελληνικό Εθνικό Ύμνο προς τιμήν του Γιώργου Χαραλαμπόπουλου και τον «έκοψαν» στη μέση.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αντιμετώπισε στον τελικό το βαρύ όνομα της οικοδέσποινας χώρας, Mustafa Altuntas, στην Αττάλεια.

Όπως είναι γνωστό, σε μεγάλες διοργανώσεις, όπου πρέπει να πραγματοποιηθούν πολλές απονομές, ο εθνικός ύμνος οποιασδήποτε χώρας δεν ακούγεται ολόκληρος για εξοικονόμηση χρόνου.

Αυτό υπενθύμισε και ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος μέσω ανάρτησής του στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής της χειροπάλης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως ό,τι ακούγεται τις τελευταίες ώρες ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα! Σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις με χιλιάδες κόσμου και τόσες βραβεύσεις δεν βάζουν ολόκληρο τον εθνικό ύμνο για κανέναν αθλητή, με μόνο σκοπό την εξοικονόμηση χρόνου! Η διοργάνωση και οι οικοδεσπότες, φέτος όπως και κάθε χρόνο, είναι φιλόξενοι και μας σέβονται. Ευχαριστούμε!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.