ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τουρκικά ΜΜΕ: «Στρατός κατσαπλιάδων οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις»!

Δεν σταματούν να καθυβρίζουν την Ελλάδα

Τουρκικά ΜΜΕ: «Στρατός κατσαπλιάδων  οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις»!

Τα ΜΜΕ της Τουρκίας ρίχνουν λάδι στη φωτιά και εμφανίζουν προκλητικά εξώφυλλα και πρωτοσέλιδα, με αφορμή την συμπλήρωση 100 ετών από την επέτειο της Μικρασιατικής καταστροφής.

Όπως ανέφερε το Mega, η Μιλιέτ δείχνει πάνοπλους Τούρκος να περιμένουν τους Έλληνες, ενώ χαρακτηρίζει το ελληνικό στράτευμα ως «στρατό κατσαπλιάδων».

Μάλιστα, στη Σαμπάχ κυριαρχούν Κεμάλ και Ερντογάν, ενώ δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στο ζήτημα των ελληνικών πυραύλων S-300, για το οποίο η Άγκυρα πιέζει τις ΗΠΑ, με αφορμή την αγορά των αμερικανικών F-16 που επιδιώκει.

Σημειώνεται, ότι όλα αυτά έρχονται λίγο μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου, ο οποίος είχε δηλώσει, πως «με την καρδιά του γεμάτη πίστη, αυτό το έθνος έριξε τους απίστους Έλληνες στη θάλασσα της Σμύρνης, ενώ ο εχθρός υποχωρούσε, έκαιγε όλες τις πόλεις μας, είναι απόδειξη του πόσο ποταποί είναι στον χαρακτήρα τους.

Όπως ακριβώς και σήμερα. Ενώ ο ελληνικός στρατός αποχωρούσε, το 65% των 200 χιλιάδων στρατιωτών του έμειναν ως θύματα στην Κιουτάχια και στο Αφιόν Καραχισάρ.

Το έθνος μας έσκισε τις συνθήκες Σεβρών σε αυτά τα εδάφη και τους τις πέταξε στα μούτρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.