ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ασκήσεις ρωσικών στρατηγικών πυρηνικών δυνάμεων με εντολή Πούτιν!

Ασκήσεις ρωσικών στρατηγικών πυρηνικών δυνάμεων με εντολή Πούτιν!

Οι Ρωσικές Στρατηγικές Πυρηνικές Δυνάμεις τέθηκαν σε επιφυλακή για ασκήσεις κατόπιν εντολής του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, ανέφερε το υπουργείο Αμύνης σε δήλωση του την Πέμπτη.

«Η άσκηση των Στρατηγικών Πυρηνικών Δυνάμεων πραγματοποιήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 2018 με εντολή του Ρώσου Προέδρου και του Ανωτάτου Διοικητή Βλαντιμίρ Πούτιν», αναφέρει η δήλωση.

Τα ρωσικά υποβρύχια και τα αεροσκάφη μεγάλης εμβέλειας διενήργησαν ασκήσεις στις θάλασσες Μπάρεντς και Οκότσκ.

«Οι βαλλιστικοί πυραύλοι εκτοξεύθηκαν από υποβρύχιααπό τις θάλασσες Μπάρεντς και Οκότσκ,ενώ συμμετείχαν και αεροσκάφη αεροσκαφών μεγάλης εμβέλειας, τα οποία απογειώθηκαν από τα αεροδρόμια Engels, Ukrainka και Shaikovka», ανέφερε το υπουργείο σε μια δήλωση.

Το σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης των πυραύλων της Ρωσίας ανίχνευσε όλες τις εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων από τα υποβρύχια. Τα δεδομένα σχετικά με τις εκτοξεύσεις μεταδόθηκαν σε θέσεις διοίκησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το ενοποιημένο διαστημικό σύστημα και οι επίγειοι σταθμοί ραντάρ ανίχνευσαν εγκαίρως όλες τις εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων από υποβρύχια. Τα στοιχεία για τις εκτοξεύσεις μεταδόθηκαν στις θέσεις ελέγχου του κράτους και των Ενόπλων Δυνάμεων σύμφωνα με την καθιερωμένη διαδικασία» ανέφερε το Υπουργείο Αμύνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.