ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ιντλίμπ: Ρωσικοί βομβαρδισμοί σε τουρκική στρατιωτική φάλαγγα – Με αποστολή Atilgan απαντούν οι Τούρκοι

Ιντλίμπ: Ρωσικοί βομβαρδισμοί σε τουρκική στρατιωτική φάλαγγα – Με αποστολή Atilgan απαντούν οι Τούρκοι

Πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι ρωσικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη επέδραμαν κατά τουρκικής στρατιωτικής φάλαγγας. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο συριακός Στρατός εξαπέλυσε πυρά πυροβολικού κατά στρατιωτικής φάλαγγας της Τουρκίας στις πόλεις Ihsem και Al Baara στην επαρχία της Ιντλίμπ.

https://twitter.com/Abdurahmanhrk/status/1231548693607780352

https://twitter.com/BabakTaghvaee/status/1231593979071942658

Αμέσως μετά ρωσικά αεροσκάφη προχώρησαν σε μαζικούς βομβαρδισμούς της al Bara ενώ σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκονταν φάλαγγα του τουρκικού Στρατού με άρματα μάχης και ΤΟΜΑ.

https://twitter.com/BabakTaghvaee/status/1231593372688814086

Οι βομβαρδισμοί είναι άγνωστο εάν είχαν ως στόχο τις τουρκικές δυνάμεις, ή τις δυνάμεις των ανταρτών που βρίσκονταν μέσα στην πόλη al-βara ή εντάσσονταν στο γενικότερο πλαίσιο ψυχολογικών επιχειρήσεων της Ρωσίας κατά των τουρκικών δυνάμεων στην Ιντλιμπ.

Απειλούν με καταρρίψεις ρωσικών αεροσκαφών οι Τούρκοι

Την ίδια ώρα οι Τούρκοι αναφέρουν ότι αποστέλλονται στη βόρεια Συρία α/α συστήματα SHORADS τύπου Atilgun τα οποία φέρουν δύο τετραπλούς εκτοξευτές Stinger με εμβέλεια 8 χλμ. απειλώντας ότι θα καταρρίπτουν οποιοδήποτε αεροσκάφος θα απειλεί τις δυνάμεις τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.