ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Επίθεση Κούρδων σε τουρκικό φυλάκιο – 1 νεκρός Τούρκος αξιωματικός (βίντεο)

Επίθεση Κούρδων σε τουρκικό φυλάκιο – 1 νεκρός Τούρκος αξιωματικός (βίντεο)

Πλήγμα σε τουρκικό φυλάκιο κατάφεραν οι Κούρδοι ως αντίποινα για τουρκικές επιχειρήσεις σε Ιράκ και Συρία.

Αιφνιδιαστική επίθεση υλοποίησαν Κούρδοι αντάρτες σε τουρκικό φυλάκιο στην επαρχία Σιρνάκ της Τουρκίας και στην επακόλουθη έφοδο ένας Τούρκος αξιωματικός σκοτώθηκε ενώ δεκάδες Τούρκοι στρατιώτες τραυματίστηκαν, αρκετοί από αυτούς σοβαρά.

Μονάδες των κουρδικών οργανώσεων ΡΚΚ και YJA εισέβαλαν σε τουρκικό στρατιωτικό φυλάκιο στην περιοχή Dadarê, μετά από συντονισμένη επιχείρηση.

Η όλη επίθεση εκτιμάται ότι ήταν αντίποινα βομβαρδισμού της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας στην ευρύτερη περιοχή.

Το Γραφείο Τύπου των Κουρδικών Λαϊκών Δυνάμεων (ΡΚΚ) δημοσίευσε μια ανακοίνωση που αναφέρει τα αποτελέσματα μιας στρατιωτικής επιχείρησης που διεξήχθη από Κούρδους αντάρτες εναντίον ενός νεότευκτου στρατιωτικού σταθμού στην περιοχή Dadare στην περιοχή Σιλόπη στο Σιρνάκ.

«Μονάδα ανταρτών μας εισήλθε σε τουρκική στρατιωτική εγκατάσταση όπου μετά την αποτελεσματική της επίθεση, άφησε πίσω της ένα νεκρό Τούρκο βαθμοφόρο και μεγάλο αριθμό Τούρκων στρατιωτών τραυματισμένων.

Μετά τη δράση, ο τουρκικός στρατός απομάκρυνε νεκρό και τραυματίες στρατιώτες από την περιοχή με τεθωρακισμένα οχήματα. Η Κουρδική αντάρτικη μονάδα που πραγματοποίησε την επίθεση έφτασε στην περιοχή της βάσης της χωρίς άλλες απώλειες», καταλήγει η ανακοίνωση του ΡΚΚ.

https://twitter.com/ciyager2020/status/1250386447816888320?s=20

https://twitter.com/RojavaNetwork/status/1250421283721863175?s=20

Όσον αφορά τις πρόσφατες αεροπορικές επιδρομές του τουρκικού στρατού στις ζώνες άμυνας της Medya, το γραφείο Τύπου του HPG αναφέρει ότι τουρκικά αεροσκάφη βομβάρδισαν σκληρά τις περιοχές των χωριών Hill Hiwa, Hill Sheikh Nasır, Kozine και Bepalan και το φαράγγι Zine Werte στην περιοχή του Qandil στις 14 Απριλίου το βράδυ.

Οι Κούρδοι αντάρτες δεν υπέστησαν απώλειες ανέφερε το ΡΚΚ, αλλά σκοτώθηκαν τρεις άμαχοι πολίτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/MstrMax11/status/1250280073539629062?s=20

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.