ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απάντηση Χ.Χαφτάρ σε Τουρκία: «Είστε νόμιμοι στόχοι – Θέλετε να προσαρτήσετε εδάφη»

Απάντηση Χ.Χαφτάρ σε Τουρκία: «Είστε νόμιμοι στόχοι – Θέλετε να προσαρτήσετε εδάφη»

Ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης (LNA) του Στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ απάντησε στις απειλές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για απευθείας επέμβαση στη Λιβύη, μετά τον βομβαρδισμό από τον LNA του αεροδρομίου Μίτιγκα το οποίο λειτουργεί ως τουρκική βάση για τα drones ΑΝΚΑ-S και Bayraktar.

Σήμερα ήρθε και η απάντηση του Στρατάρχη μέσω του εκπροσώπου Τύπου του LNA Αχμέντ Αλ Μισμαρί

«Οι τουρκικές δυνάμεις που υπάρχουν στη Λιβύη θεωρούνται ως κατοχικές δυνάμεις, οπότε αυτοί και οι Σύριοι μισθοφόροι τους αποτελούν νόμιμο στόχο κατά τη διάρκεια στρατιωτικών μας επιχειρήσεων», δήλωσε ο αλ-Μισμαρί

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο σκοπός της παρουσίας τουρκικών στρατιωτικών μονάδων στη Λιβύη είναι σχέδιο κατοχής λιβυκού εδάφους, ενώ σημείωσε ότι στην πραγματικότητα ο πόλεμος με την Τουρκία ξεκίνησε το 2014.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα σε συνέντευξη Τύπου σήμερα στη Βεγγάζη ανακοίνωσε πως «θα τελειώσει τα όνειρα του Ερντογάν στη Λιβύη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.