ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αποτυχημένες ουκρανικές επιθέσεις σε όλα τα μέτωπα

Οι Ρώσοι τις αντιμετωπίζουν με ευκολία και ετοιμάζονται να αναλάβουν την πρωτοβουλία

Αποτυχημένες ουκρανικές επιθέσεις σε όλα τα μέτωπα

Συνεχίζονται οι αποτυχημένες ουκρανικές επιθέσεις στο μέτωπο του Μπάκχμουτ και του Ντονέτσκ.

Στην κατεύθυνση του Ντονέτσκ οι Ουκρανοί εξαπέλυσαν τέσσερις επιθέσεις με την 59η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία πεζικού και την 53η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία στις περιοχές  της Αντρίιβκα, Βοντιανόγιε και Νεβελσκόγιε.

Δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την άμυνα των Ρώσων, χάνοντας έως και 165 άνδρες, τρία οχήματα, δύο τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, ένα οβιδοβόλο M777 και έναν σταθμό ηλεκτρονικού πολέμου.

Στην περιοχή Κονσταντινόβκα καταστράφηκε αποθήκη πυρομαχικών της 24ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων.

Στο μέτωπο του Κράσνι Λίμαν, δύο επιθέσεις από την 21ης ​​Μηχανοκινητη Ταξιαρχία των ουκρανικών ενόπλων Δυνάμεων και της 12ης Ταξιαρχίας ειδικών δυνάμεων απωθήθηκαν στην περιοχή Γιαμπολόβκα και Σερεμπριάνσκι.

Στη γραμμή Σβάτοβο-Κρεμεάγια, οι Ρώσοι προχώρησαν και πήραν το χωριό Μακέεβκα, αλλά μέχρι στιγμής αυτές είναι ανεπίσημες πληροφορίες.

Στο Γιούζνο-Ντονέτσκ, μια επίθεση από την ουκρανική 127η Ταξιαρχία στην περιοχή Πριγιουτνόγιε αποκρούστηκε.

Πάντως, οι Ουκρανοί δεν επιτίθενται πλέον απερίσκεπτα, όπως συνέβη πριν από μερικές εβδομάδες.

Έχασαν έως και 20 άτομα, τρία τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, δύο οχήματα και ένα πυροβόλο D-XNUMX.

Στην κατεύθυνση του Κουπιάνσκ, η επίθεση των ουκρανικών χερσαίων δυνάμεων έχει ανασταλεί, ενώ το ρωσικό Πυροβολικό και η Αεροπορία χτυπούν τις θέσεις της 25ης Αερομεταφερόμενης, 32ης, 115ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων και της 103ης Ταξιαρχίας TRO σε Σίνκοβα, Μπερεστόβοε, Στελμακόβκα.

Καταστράφηκαν 30 οχήματα και ένα άρμα μάχης.

Ένας σταθμός ραντάρ αντιπυροβολικού AN/TPQ-37 καταστράφηκε στην περιοχή Σιικόβκα της περιοχής του Χάρκοβο.

Στις περιοχές Κουπιάνσκι και Λίπτσκι καταστράφηκαν αποθήκες πυραύλων και πυρομαχικών Πυροβολικού της 41ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και πυρομαχικά της 113ης ταξιαρχίας TRO.

Στην κατεύθυνση της Ζαπορίζια, οι Ρώσοι κατέστρεψαν εξοπλισμό και προσωπικό της 46ης Αεροπορικής Ταξιαρχίας των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων και της 15ης Ταξιαρχίας της Εθνικής Φρουράς στην Μαλάγια Τοκμάτσκα βορειοδυτικά του Βερμποβόγιε.

Έως και 45 Ουκρανοί στρατιωτικοί σκοτώθηκαν και καταστράφηκαν και δύο οχήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μέτωπο της Χερσώνας, έως και 20 Ουκρανοί στρατιωτικοί σκοτώθηκαν, ενώ δύο αυτοκίνητα, ένα M777, καθώς και μια αποθήκη πυρομαχικών της 126ης ταξιαρχίας TRO κοντά στην πόλη Kherson καταστράφηκαν σε μια μέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.