ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Δεν κάνει πίσω ο Μ.Νετανιάχου: «Το Ισραήλ θα στείλει στρατό στη Ράφα με ή χωρίς την αμερικανική στήριξη»

«Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να νικηθεί η Χαμάς»

Δεν κάνει πίσω ο Μ.Νετανιάχου: «Το Ισραήλ θα στείλει στρατό στη Ράφα με ή χωρίς την αμερικανική στήριξη»

Αποφασισμένος για την χερσαία εισβολή στη Ράφα φέρεται πως είναι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου. 

Η Ράφα είναι πόλη στη νότια Λωρίδα της Γάζας, όπου περισσότεροι από 1 εκατομμύριο Παλαιστίνιοι έχουν εκτοπιστεί, και ότι το Ισραήλ θα το πράξει αυτό με ή χωρίς την υποστήριξη των ΗΠΑ.

Ο Νετανιάχου ανέφερε ότι ανακοίνωσε στον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν, που βρίσκεται στο Ισραήλ ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να νικηθεί το ισλαμιστικό κίνημα Χαμάς χωρίς να προχωρήσει ο ισραηλινός στρατός στη Ράφα.

«Και του είπα ότι ελπίζω ότι θα το κάνουμε με την υποστήριξη των ΗΠΑ, αλλά αν χρειαστεί – θα το κάνουμε μόνοι μας», τόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα, η ισραηλινή κυβέρνηση ανακοίνωσε την κατάσχεση 8.000 στρεμμάτων γης στην κοιλάδα του Ιορδάνη στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κατάσχεση γης από παλαιστινιακό έδαφος μετά τις ειρηνευτικές συμφωνίες του Όσλο το 1993, σύμφωνα με την ισραηλινή οργάνωση κατά του εποικισμού Peace Now.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.