Δεύτερο περίεργο «σημάδι» μετά τον Άγγελο που βρέθηκε στην Ρωσία: Εκατομμύρια κοράκια στον ουρανό του Κιέβου! (βίντεο)

Ανατριχιάζει η εικόνα τους - Τι μπορεί να σημαίνει - Πώς το ερμηνεύει η λαϊκή παράδοση

Δεύτερο περίεργο «σημάδι» μετά τον Άγγελο που βρέθηκε στην Ρωσία: Εκατομμύρια κοράκια στον ουρανό του Κιέβου! (βίντεο)

Μετά την ανακάλυψη του Αγγέλου στο ανθρακωρυχείο στο Elginsky στην ρωσική Άπω Ανατολή με ασπίδα και σπαθί, το οποίο μοιάζει με τις βιβλικές περιγραφές του Αβαδδών, του Αγγέλου του Σκότους, ένα άλλο περίεργο, μεταφυσικό θα μπορούσε να πει κάποιος, εμφανίστηκε στο Κίεβο, την πρωτεύουσα της Ουκρανίας.

Εκτός εποχής μετακίνησή τους, εκατομμύρια μαύρα κοράκια έκαναν την εμφάνισή τους στον ουρανό του Κιέβου και κυριολεκτικά σκοτείνιασαν την πόλη.

H ουσία είναι ότι τέτοιο πέρασμα σε μια πόλη που σφυροκοπείται σχεδόν καθημερινά από τον εχθρό και είναι έδρα ενός καθεστώτος που δεν το λες και «δημοκρατικό», δημιουργεί δέος.

Το θέμα έχει ήδη μεταδοθεί από το pronews.gr, αλλά σε συνδυασμό με την ανακάλυψη του  Αγγέλου παίρνει άλλη διάσταση…

Σύμφωνα με την λαϊκή παράδοση:

  • Τα κοράκια είναι ο μεσολαβητής μεταξύ ζωής και θανάτου
  • Τρώνε τους νεκρούς, κάνοντάς τους να ενσαρκώνουν τον θάνατο και τις χαμένες ψυχές
  • Είναι η μετενσάρκωση των καταραμένων ψυχών
  • Τα κοράκια θεωρούνταν φορείς τραγικών ειδήσεων, που συνήθως ανακοίνωναν το θάνατο ενός ήρωα
  • Έχουν αντιμετωπιστεί ως υπερφυσικά πλάσματα που μπορούν να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους
  • Συμβολικά, τα κοράκια ήταν συνήθως σύμβολο του θανάτου και της μεταμορφωτικής διαδικασίας από τον φυσικό στον πνευματικό κόσμο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.