ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Διοικητής του Συντάγματος Αζόφ: «Δεν έχουμε αρκετά στρατεύματα για να υπερασπιστούμε το Χάρκοβο και το Κίεβο»

«Τώρα δεν υπάρχουν αρκετά στρατεύματα για να κάνουμε rotation στις ταξιαρχίες»

Διοικητής του Συντάγματος Αζόφ: «Δεν έχουμε αρκετά στρατεύματα για να υπερασπιστούμε το Χάρκοβο και το Κίεβο»

«Δεν διαθέτουμε αρκετά στρατεύματα για να υπερασπιστούμε το Χάρκοβο ή ακόμα και το Κίεβο» δήλωσε ο ηγέτης του Συντάγματος του Αζόφ Μπόγκνταν Κρότεβιτς.

«Εάν τώρα δεν υπάρχουν αρκετά στρατεύματα για να κάνουμε rotation στις ταξιαρχίες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για ένα χρόνο τότε σίγουρα δεν έχουμε αρκετά στρατεύματα για να υπερασπιστούμε, το Κίεβο, το Χάρκοβο και άλλες πόλεις»

Όταν ρωτήθηκε για το αν οι Ρώσοι μπορούν να επιτεθούν ταυτόχρονα σε πέντε βασικά μέτωπα είπε:

«Η Ρωσική Ομοσπονδία μπορεί γρήγορα να μεταφέρει δυνάμεις από μία κατεύθυνση σε άλλη και να χτυπήσει οπουδήποτε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.