ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Γάζα: «Επιδιώκουμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τη συμφωνία για απελευθέρωση των ομήρων» λέει ο Μ.Γκατζ

«Ταυτόχρονα, είμαστε προετοιμασμένοι και έτοιμοι να επιστρέψουμε στη μάχη, σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή»

Γάζα: «Επιδιώκουμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τη συμφωνία για απελευθέρωση των ομήρων» λέει ο Μ.Γκατζ

Το μέλος του «υπουργικού συμβουλίου διαχείρισης πολέμου» Μπένι Γκαντζ ξεκαθάρισε ότι το Ισραήλ θα προσπαθήσει να «αξιοποιήσει στο έπακρο» το πλαίσιο της συμφωνίας ομηρίας με τη Χαμάς, αλλά είναι σκοπεύει να ξεκινήσει και πάλι τις μάχες σε ανύποπτο χρόνο.

Η Χαμάς δήλωσε νωρίτερα σήμερα ότι είναι ανοιχτή στην παράταση της εκεχειρίας, που διανύει την έκτη ημέρα της, και ένας ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε ότι οι σχετικές συνομιλίες συνεχίζονται.

«Βρισκόμαστε σε περίπλοκη στιγμή, με ένα χρονικό παράθυρο στο πλαίσιο της συμφωνίας για να επιστρέψουν οι όμηροι μας. Θα εργαστούμε για να το αξιοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο», ανέφερε. «Ταυτόχρονα, είμαστε προετοιμασμένοι και έτοιμοι να επιστρέψουμε στη μάχη, σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή» συμπλήρωσε το μέλος του πολεμικού συμβουλίου του Ισραήλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον Μπένι Γκάντζ το Ισραήλ διεξάγει τον «σημαντικότερο πόλεμο» μετά τον πόλεμο για την ανεξαρτησία του το 1948. Ακόμη αφότου λέει ότι το Ισραήλ δεν δώσει κανένα περιθώριο στη Χαμάς προσθέτει πως ο πόλεμος θα συνεχιστεί μέχρις ότου οι κάτοικοι των ισραηλινών συνοριακών κοινοτήτων που έφυγαν εν μέσω συγκρούσεων «να μπορέσουν να επιστρέψουν με ασφάλεια» στα σπίτια τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.