ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θρύλο οι Έλληνες! Θρήνο οι Ιταλοί!

Η Διεθνής Αμνηστία κάνει έκκληση για άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

«Χρειάζεται επείγουσα δράση για την προστασία των αμάχων και την αποτροπή περαιτέρω ανθρώπινου πόνου»

Η Διεθνής Αμνηστία κάνει έκκληση για άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Η Διεθνής Αμνηστία απηύθυνε επείγουσα έκκληση για άμεση κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας με σκοπό να αποφευχθούν οι απώλειες αμάχων.

«Τις τελευταίες 2,5 εβδομάδες, γίναμε μάρτυρες μίας φρίκης η οποία εκτυλίσσεται με ασύλληπτο ρυθμό στο Ισραήλ και τα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη. Περισσότεροι από 2 εκατ. άνθρωποι στη Λωρίδα της Γάζας αγωνίζονται να επιβιώσουν, εν μέσω μίας πρωτοφανούς ανθρωπιστικής κρίσης», σημείωσε η Γενική Γραμματέας της Διεθνούς Αμνηστίας, Ανιές Καλαμάρ.

«Χρειάζεται επείγουσα δράση για την προστασία των αμάχων και την αποτροπή περαιτέρω ανθρώπινου πόνου. Προτρέπουμε όλα τα μέλη της διεθνούς κοινότητας να ενωθούν και να απαιτήσουν μία άμεση ανθρωπιστική κατάπαυση του πυρός από όλα τα μέρη στη σύγκρουση», προσέθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Διεθνής Αμνηστία ανέφερε ότι συντάσσεται με τον ειδικό εισηγητή για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Παλαιστίνη που κατέχεται από το 1967, τις υπηρεσίες των Ηνωμένων Εθνών που εργάζονται στην περιοχή και πολλούς εμπειρογνώμονες ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που εκπροσωπούνται από μία μακρά λίστα ειδικών διαδικασιών του Οργανισμού, οι οποίοι επίσης ζητούν κατάπαυση του πυρός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.