ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η ρωσική αεράμυνα κατέρριψε τέσσερις πυραύλους HIMARS και 42 UAV

Η ανακοίνωση του ρωσικού ΥΠΑΜ

Η ρωσική αεράμυνα κατέρριψε τέσσερις πυραύλους HIMARS και 42 UAV

Οι ρωσικές δυνάμεις αεράμυνας αναχαίτισαν τέσσερις πυραύλους του αμερικανικού συστήματος πολλαπλών εκτοξεύσεων HIMARS και κατέστρεψαν 42 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη κατά τη διάρκεια της προηγούμενης ημέρας, ανέφερε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας Ιγκόρ Κονασένκοφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Οι δυνατότητες αεράμυνας αναχαίτισαν τέσσερις ρουκέτες του συστήματος πολλαπλών εκτοξεύσεων πυραύλων HIMARS. Επιπλέον, κατέστρεψαν 42 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε περιοχές κοντά στους οικισμούς Kudryashovka, Lisichansk και Shishkovo στη Λαϊκή Δημοκρατία του Λουγκάνσκ, Gorlovka, Nikolskoye, Artyomovsk, Berestovoye και Klyuchevoye στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ, Pologi και Tokmak στην περιοχή Zaporozhye, Dobropolye στην περιοχή Kherson και Tavolzhanka στην περιοχή Kharkov”, δήλωσε ο εκπρόσωπος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.