ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Χαμάς εκτόξευσε ρουκέτες μέσα στο ισραηλινό έδαφος – Ήχησαν οι σειρήνες στο Τελ Αβίβ

Γιατροί ανέφεραν πως δύο γυναίκες τραυματίστηκαν από θραύσματα

Η Χαμάς εκτόξευσε ρουκέτες μέσα στο ισραηλινό έδαφος – Ήχησαν οι σειρήνες στο Τελ Αβίβ

Η Χαμά ς δήλωσε ότι εκτόξευσε ρουκέτες βαθιά μέσα στο έδαφος του Ισραήλ ως απάντηση, όπως στον αυξανόμενο αριθμό των θανάτων αμάχων στον πόλεμο της Γάζας, με τις σειρήνες να ηχούν στο Τελ Αβίβ.

Γιατροί ανέφεραν πως δύο γυναίκες στο Τελ Αβίβ τραυματίστηκαν από θραύσματα. Η επίθεση ακολουθεί μια περίοδο σχετικής ηρεμίας στις πυραυλικές επιθέσεις καθώς οι ισραηλινές δυνάμεις διεξάγουν χερσαία επίθεση στη Γάζα κατά την πέμπτη εβδομάδα του πολέμου.

Ο στρατός ανέφερε ότι κάπου 9.500 πύραυλοι, ρουκέτες και μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) εκτοξεύθηκαν κατά του Ισραήλ από τη Γάζα και άλλα μέτωπα από τις 7 Οκτωβρίου και πως 2.000 από αυτές καταρρίφθηκαν από συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας που έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε τα βλήματα να προσγειώνονται χωρίς να προκαλούν ζημιές σε ανοιχτές περιοχές.

Περίπου το 12% των ρουκετών από τη Γάζα, οι περισσότερες από τις οποίες κατασκευάζονται τοπικά, έπεσαν μέσα σε παλαιστινιακό έδαφος, ανέφερε ο στρατός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με την είσοδο των (ισραηλινών) δυνάμεων στο έδαφος, υπήρξε μια σημαντική μείωση στον αριθμό των εκτοξεύσεων ρουκετών, ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.