ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ισραήλ: «Πύραυλος έπεσε πάνω στο σπίτι μας» – Τι λέει ο πατέρας της 7χρονης που τραυματίστηκε

Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στην παιδιατρική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Ισραήλ: «Πύραυλος έπεσε πάνω στο σπίτι μας» – Τι λέει ο πατέρας της 7χρονης που τραυματίστηκε

Ο πατέρας ενός 7χρονου κοριτσιού που τραυματίστηκε σοβαρά από θραύσματα κατά την αναχαίτιση βλήματος που εκτόξευσε το Ιράν κατά του Ισραήλ και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, μίλησε σε ισραηλινά μέσα για τα όσα βίωσαν.

Η οικογένεια που ζει σε μια πόλη Βεδουίνων κοντά στο Arad είδε τον πύραυλο να προσγειώνεται στο σπίτι τους και τα θραύσματα να τραυματίζουν σοβαρά την 7χρονη κόρη τους.

«Έπεσε πάνω μας στο σπίτι γύρω στις 2 τα ξημερώματα. Κοιμόταν μέσα στο σπίτι και την μεταφέραμε αμέσως στο νοσοκομείο Soroka» αναφέρει ο πατέρας του κοριτσιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κόρη του μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε χειρουργείο όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στην παιδιατρική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.