ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ισραήλ: Τέσσερα νοσοκομεία σε ετοιμότητα για να υποδεχθούν αιχμαλώτους της Χαμάς

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία οι αιχμάλωτοι είναι 229

Ισραήλ: Τέσσερα νοσοκομεία σε ετοιμότητα για να υποδεχθούν αιχμαλώτους της Χαμάς

Τέσσερα ισραηλινά νοσοκομεία έλαβαν οδηγίες να δημιουργήσουν ειδικές εγκαταστάσεις για να υποδεχθούν ομήρους όταν θα απελευθερωθούν από την Χαμάς που τους κρατά σε αιχμαλωσία στη Γάζα, με μία εγκατάσταση ειδικά για παιδιά.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, οι όμηροι είναι 229.

Το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ έδωσε εντολή σε τέσσερα νοσοκομεία σε όλη τη χώρα να ανοίξουν αυτές τις ειδικές εγκαταστάσεις σε περίπτωση απελευθέρωσης επιπλέον ομήρων από τη Γάζα.

Αυτό είναι σύμφωνο με τις πρόσφατα δημοσιευμένες κατευθυντήριες γραμμές του Υπουργείου Υγείας σχετικά με τη θεραπεία και την υποδοχή των απελευθερωμένων ομήρων στα ισραηλινά νοσοκομεία.

Τα τέσσερα νοσοκομεία είναι το Sheba Tel Hashomer στο Ramat Gan, το Soroka στο Be’er Sheva, το Wolfson στη Χολόν και το Νοσοκομείο Παίδων Schneider στο Petah Tikva.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το γεγονός ότι το Υπουργείο Υγείας όρισε μία από τις τέσσερις εγκαταστάσεις ειδικά για παιδιά δείχνει ότι προετοιμάζονται για την υποδοχή παιδιών ομήρων σε μια εγκατάσταση που ειδικεύεται στη θεραπεία παιδιών, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.