ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ισραηλινός στρατός: Απέφυγε να σχολιάσει τη δολοφονία του αξιωματούχου των Φρουρών της Επανάστασης

Ένας ταξίαρχος των Φρουρών της Επανάστασης σκοτώθηκε την Δευτέρα από Iσραηλινό αεροπορικό πλήγμα, σύμφωνα με Ιρακινά ΜΜΕ

Ισραηλινός στρατός: Απέφυγε να σχολιάσει τη δολοφονία του αξιωματούχου των Φρουρών της Επανάστασης

Ο επικεφαλής του στρατού του Ισραήλ, όταν ρωτήθηκε για το Ισραηλινό πλήγμα από το οποίο φέρεται να σκοτώθηκε υψηλόβαθμος σύμβουλος των Φρουρών της Επανάστασης στη Συρία, απέφυγε οποιοδήποτε σχόλιο.

Σύμφωνα με τα Iρανικά μέσα ενημέρωσης και με τρεις πηγές υπηρεσιών ασφαλείας, ένας ταξίαρχος των Φρουρών της Επανάστασης σκοτώθηκε την Δευτέρα από ισραηλινό αεροπορικό πλήγμα στα προάστια της Δαμασκού.

«Δεν θα σχολιάσουμε τις διάφορες ενέργειές μας. Οι IDF (Αμυντικές Δυνάμεις του Ισραήλ) εργάζονται από κοινού με άλλες υπηρεσίες ασφαλείας σε όλη τη Μέση Ανατολή, εντός των συνόρων του (ισραηλινού) κράτους και γύρω από τα σύνορα του κράτους», είπε ο Χέρζι Χαλεβί μιλώντας σε δημοσιογράφους, κοντά στη Γάζα, που τον ρώτησαν για το πλήγμα αυτό.

«Κάνουμε ότι χρειάζεται για να καταστήσουμε σαφές ότι είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τη χώρα και είμαστε πρόθυμοι να πάμε μακριά», πρόσθεσε ο αρχηγός του γενικού επιτελείου στρατού.

Ο Ιρανός ταξίαρχος Σαγέντ Ραζί Μουσαβί ήταν αρμόδιος για τον συντονισμό της στρατιωτικής συμμαχίας μεταξύ Συρίας και Ιράν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Φρουροί της Επανάστασης προειδοποίησαν ότι το Ισραήλ θα πληρώσει το τίμημα για τον θάνατό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.