ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ισραηλινός ΥΠΑΜ σε ηγέτη της Χεζμπολάχ: «Μην κάνεις το λάθος και σφραγίσεις τη μοίρα του Λιβάνου»

«Δεν μας ενδιαφέρει να μπούμε σε έναν πόλεμο στο βορρά - Είμαστε έτοιμοι για οτιδήποτε»

Ισραηλινός ΥΠΑΜ σε ηγέτη της Χεζμπολάχ: «Μην κάνεις το λάθος και σφραγίσεις τη μοίρα του Λιβάνου»

Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Γιοαβ Γκάλαντ προειδοποίησε τον ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, να «μην κάνει λάθος και σφραγίσει τη μοίρα του Λιβάνου».

Ο Γ.Γκάλαντ από το βόρειο Ισραήλ όπου βρέθηκε εν μέσω των επανειλημμένων πυραυλικών επιθέσεων που δέχεται το Ισραήλ από τη Χεζμπολάχ και δήλωσε ότι «είμαστε σε άμυνα στο βορρά και επιτιθέμεθα με πλήρη δύναμη στη Λωρίδα της Γάζας, αυτή είναι η προτεραιότητά μας».

«Δεν μας ενδιαφέρει να μπούμε σε έναν πόλεμο στο βορρά, αλλά είμαστε έτοιμοι για οτιδήποτε. Η Πολεμική Αεροπορία έχει στρέψει το μεγαλύτερο μέρος της δύναμής της στα σύνορα με τον Λίβανο, ενάντια στη Χεζμπολάχ», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας προειδοποίησε ότι ο ηγέτης της Χαμάς, Σινουάρ «έκανε ένα λάθος και σφράγισε τη μοίρα της Χαμάς και τη μοίρα της Γάζας. Αν ο Νασράλα κάνει λάθος, θα σφραγίσει τη μοίρα του Λιβάνου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.