ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καταρρίφθηκε και έχασε τη ζωή του ο κορυφαίος Ουκρανός πιλότος μαχητικών Su-27

Κτυπήθηκε από α/α βλήμα S-400

Καταρρίφθηκε και έχασε τη ζωή του ο κορυφαίος Ουκρανός πιλότος μαχητικών Su-27

O σμήναρχος Oleksandr Oksanchenko, 53 ετών, μέλος του ακροβατικού σμήνους της Αεροπορίας της Ουκρανίας, μοίραρχος στην Μοίρα των Su-27 που το ουκρανικό καθεστώς είχε αναθέσει την υπεράσπιση της πρωτεύουσας δεν τα κατάφερε απέναντι σε ένα βλήμα από το αντιαεροπορικό σύστημα S-400 που εκτοξεύθηκε από την Λευκορωσία και χάθηκε μαζί με το αεροσκάφος του.

Άλλη πηγή αναφέρει ότι καταρρίφθηκε σε αερομαχία με ένα ρωσικό Su-35

Ο Oleksandr Oksanchenko δεν ήταν οπαδός του καθεστώτος, αλλά είχε το αίσθημα του καθήκοντος απέναντι στην υπηρεσία του και στην σημαία που είχε ορκιστεί και χάθηκε μέσα σε μία μπάλα φωτιάς αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες.

Θεωρούνταν ο κορυφαίος Ουκρανός χειριστής με 2.000 ώρες πτήσης στο ενεργητικό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παλαιός πιλότος της σοβιετικής Αεροπορίας στην οποία είχε εισαχθεί το 1989 μόλις ένα χρόνο πριν την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, από το 1991 εντάχθηκε στην Αεροπορία της Ουκρανίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.