ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Κίεβο: «Κτυπήσαμε αρχηγείο Τσετσένων μαχητών στη Ζαπορίζια»

Oι Ουκρανοί κάνουν λόγο για ανυπολόγιστες απώλειες

Κίεβο: «Κτυπήσαμε αρχηγείο Τσετσένων μαχητών στη Ζαπορίζια»

Οι Ουκρανοί πραγματοποίησαν επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος σε τοπικό αρχηγείο της ρωσικής αστυνομίας στο Ενερχοντάρ στη Ζαπορίζια. 

Εναέρια πλάνα από το χτύπημα δημοσιεύθηκαν από την Υπηρεσία Πληροφοριών του υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας (GUR). Η επιχείρηση, που συντονίστηκε από τους πράκτορες της GUR, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τις δυνάμεις της τοπικής αντίστασης.

«Στις 9:50 π.μ., οι ουκρανικές δυνάμεις έστρεψαν πυρ προς αυτοσχέδιους «στρατώνες» της μονάδας των Τσετσένων μαχητών ‘Akhmat-1 OMON’ μέσα σε μια δομή στην οδό Budivelnykiv 46. Το κτίριο, που κάποτε στέγαζε το γραφείο μιας ουκρανικής τράπεζας, είχε καταληφθεί από τα εχθρικά στρατεύματα μετά την κατάληψη της πόλης», αναφέρει η ανακοίνωση της Ουκρανίας.

«Μετά την επίθεση ξέσπασε φωτιά στο κτίριο. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες και ιατρικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Η υπηρεσία πληροφοριών τονίζει πως δεν υπήρξαν απώλειες αμάχων, αλλά οι απώλειες του «εχθρού» είναι «ανυπολόγιστες».

Σύμφωνα με πηγές από κύκλους πληροφοριών, μετά από μια σειρά εκρήξεων, οι ένοικοι εκκένωσαν επειγόντως την τοπική «διοίκηση». Σε εξέλιξη βρίσκονται επιχειρήσεις ασφαλείας στο Ενερχοντάρ, με την πρόσβαση στο διαδίκτυο να είναι περιορισμένη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις 18 Αυγούστου, οι ουκρανικές δυνάμεις «χτύπησαν» ξανά με drone το αρχηγείο της κατοχικής αστυνομίας στην ίδια πόλη, σκοτώνοντας τον αξιωματούχο του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών Pavlo Chesanov, υπεύθυνο για το τμήμα «επιβολής του νόμου» του Ενερχοντάρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.