ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Μ.Νετανιάχου: «Είμαστε σε ένα δύσκολο πόλεμο με οδυνηρές απώλειες – Θα συνεχίσουμε μέχρι τη νίκη» (φώτο)

Στους 12 οι Ισραηλινοί στρατιώτες που έχουν χάσει τη ζωή τους στη Γάζα από την έναρξη του πολέμου

Μ.Νετανιάχου: «Είμαστε σε ένα δύσκολο πόλεμο με οδυνηρές απώλειες – Θα συνεχίσουμε μέχρι τη νίκη» (φώτο)

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του το πρωί της Τετάρτης (1/11) τόνισε μεταξύ άλλων πως «είμαστε σε ένα δύσκολο πόλεμο. Αυτός θα είναι ένας μακρύς πόλεμος. Έχουμε τόσα πολλά σημαντικά επιτεύγματα αλλά και οδυνηρές απώλειες».

Παράλληλα, έκανε γνωστό πως συνολικά 12 Ισραηλινοί στρατιώτες έχουν χάσει τη ζωή τους στη Γάζα από την έναρξη του πολέμου.

«Ξέρουμε ότι κάθε στρατιώτης μας είναι ένας ολόκληρος κόσμος. Ολόκληρος ο λαός του Ισραήλ σας αγκαλιάζει, εσάς τις οικογένειες, από τα βάθη της καρδιάς μας. Είμαστε όλοι μαζί σας στη βαριά θλίψη σας» τόνισε.

«Οι στρατιώτες μας έπεσαν στον πιο δίκαιο πόλεμο, στον πόλεμο για το σπίτι μας», ανέφερε.

«Υπόσχομαι στους πολίτες του Ισραήλ: Θα ολοκληρώσουμε το έργο – θα συνεχίσουμε μέχρι τη νίκη» δεσμεύτηκε ο Μ.Νετανιάχου.

Ο 12ος νεκρός που ανακοινώθηκε είναι ο υπολοχαγός Μαρκ Πντάγια 22 ετών.

«Μακρά και περίπλοκη εκστρατεία που απαιτεί αποφασιστικότητα»

Μήνυμα στην ισραηλινή κοινή γνώμη έστειλε νωρίτερα και ο υπουργός Άμυνας Γιόαβ Γκάλαντ σε δήλωσή του για τους νεκρούς στρατιώτες που σκοτώθηκαν σε μάχες στη βόρεια Γάζα.

«Όταν πέφτουν μαχητές των IDF στις μάχες κατά των τρομοκρατών της Χαμάς στη Γάζα είναι ένα σκληρό και οδυνηρό πλήγμα. Οι καρδιές και οι σκέψεις μας είναι με τις αγαπημένες τους οικογένειες», δήλωσε ο Γκάλαντ.

«Τα σημαντικά επιτεύγματα των σκληρών μαχών στα βάθη της Λωρίδας της Γάζας δυστυχώς έχουν βαρύ τίμημα», προειδοποίησε ο υπουργός Άμυνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαστε προετοιμασμένοι και έτοιμοι για μια μακρά και περίπλοκη εκστρατεία που απαιτεί θάρρος, αποφασιστικότητα και επιμονή — θα κερδίσουμε» σημείωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.