ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ν.Κάμερον για Ισραήλ: «Οποιαδήποτε απάντηση στο Ιράν θα πρέπει να είναι περιορισμένης κλίμακας»

«Κανείς δεν θέλει να δει την αντιπαράθεση να διευρύνεται ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν»

Ν.Κάμερον για Ισραήλ: «Οποιαδήποτε απάντηση στο Ιράν θα πρέπει να είναι περιορισμένης κλίμακας»

Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Ντέιβιντ Κάμερον προχώρησε σε προειδοποιήσεις προς το Ισραήλ μετά τη συνάντηση που είχε με τον Ισραηλινό πρόεδρο, Ισαάκ Χέρτσογκ.

Τόνισε ότι κανείς δεν θέλει να δει την αντιπαράθεση να διευρύνεται ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν.

Υπογράμμισε ότι οποιαδήποτε απάντηση στο Ιράν θα πρέπει να είναι περιορισμένη και προς την κατεύθυνση της αποκλιμάκωσης.

Ο αρχηγός του ισραηλινού κράτους κάλεσε νωρίτερα «όλο τον κόσμο» να αντικρούσει την απειλή που θέτει το «καθεστώς» της Τεχεράνης, στη διάρκεια συναντήσεων με τον Βρετανό και τη Γερμανίδα υπουργούς Εξωτερικών που είχε σήμερα στην Ιερουσαλήμ.

«Όλος ο κόσμος πρέπει να εργαστεί επιτακτικά και αποφασιστικά εναντίον της απειλής που θέτει το ιρανικό καθεστώς, το οποίο επιδιώκει να υπονομεύσει τη σταθερότητα όλης της περιοχής», ανέφερε ο Ισαάκ Χέρτσογκ στο X.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος είπε πως είχε μια πολύ «ζεστή συζήτηση» με τον Ντέιβιντ Κάμερον, αλλά και με την Αναλένα Μπέρμποκ, τους πρώτους υπουργούς Εξωτερικών που επισκέπτονται το Ισραήλ μετά την άνευ προηγουμένου επίθεση του Ιράν εναντίον του Ισραήλ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.