
Οι Ρώσοι προχώρησαν στην εξόντωση τεσσάρων ανδρών της ουκρανικής SBU, οι οποίοι ήταν επίλεκτα μέλη του Ναυτικού των AFU.
Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, έχασαν τη ζωή τους στις 25 Μαΐου, ωστόσο ο θάνατός τους επιβεβαιώθηκε το Σάββατο (30/05).
Οι δυνάμεις του Κιέβου επαλήθευσαν τα στοιχεία τους και προχώρησαν στη σχετική δημοσιοποίηση των φωτογραφιών τους.
Δείτε τις φωτογραφίες τους: 
Κατά τις ρωσικές πηγές, εξοντώθηκαν από καίριο πλήγμα που προκάλεσε UAV των δυνάμεων της Μόσχας σε σκάφος, το οποίο και οι τέσσερις βρίσκονταν μέσα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.