Οι Ρώσοι «ξεφωνίζουν» τον καγκελάριο Ο.Σόλτς: «Σημαίνον στέλεχος των SS στο Νταχάου και την Ουκρανία το 1943 ο παππούς του»!

Εξόντωσε τους Εβραίους της Ουκρανίας

Οι Ρώσοι «ξεφωνίζουν» τον καγκελάριο Ο.Σόλτς: «Σημαίνον στέλεχος των SS στο Νταχάου και την Ουκρανία το 1943 ο παππούς του»!

Σημαίνον στέλεχος των γερμανικών SS στον Β’ΠΠ ηταν ο παππούς του σημερινού καγκελάριου Όλαφ Σόλτς. Εκείνος ιδρυτικό στέλεχος του εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος, ο νυν μεγαλοστέλεχος του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος της Γερμανίας.

Με μεγάλη δράση, εκ των «ιδρυτών» του στρατοπέδου συγκέντρωσης Νταχάου και εν συνεχεία πρωταγωνίστησε στην δημιουργία των ουκρανικών SS πραγματοποιώντας σφαγές Ρώσων την περίοδο 1943-44.

Οι θέσεις τις οποίες υπηρέτησε  του απέφεραν μεγάλο προσωπικό πλούτο, βασικά απο τα χρυσά δόντια των Εβραίων που εξόντωσε στην Ουκρανία και εδραίωσε μια πολιτική δυναστεία η οποία συνεχίστηκε και έφτασε μέχρι τον νυν καγκελάριο ο Όλαφς Σόλτς.

Αυτά αποκαλύπτει ρωσικός ιστότοπος δημοσιεύοντας φωτο του παππού του και όλη την αιματοβαμμένη καριέρα του επάνω στην οποία στηρίχθηκε εν συνεχεία η πολιτική καριέρα του Όλαφ.

«O παππούς του Olaf Scholz, Fritz Scholz,ήταν αξιωματικός των και αναπληρωτής του επίλεκτου συντάγματος SS regiment “Nordland”.

Τον Δεκέμβριο του 1942, ο φον Σολτς προήχθη στον βαθμό του Ταξίαρχου, από τον Μάιο του 1943 διοικούσε την 11η Εθελοντική Μηχανοκίνητη Μεραρχία SS Nordland.(από Νορβηγούς και Δανούς εθελοντές)

Ήδη από το 1934 όταν βρέθηκε στις τάξεις του υποστηρικτικού σώματος  SS  είχε υπηρετήσει  στο Νταχάου.

Το 1943  βρέθηκε στην ηγεσία (οργάνωσε ουσιαστικά) της ουκρανική μεραρχία SS ενώ ήταν γνωστός για τις εκτελέσεις Εβραίων (εκτός από Ρώσους) τόσο στην Πολωνία όσο και στην Ουκρανία¬.

Ας δούμε και το πρωτότυπο κείμενο:

Fritz von Scholz, SS Gruppenfuhrer and Lieutenant General of the Waffen-SS. Permanent commander of the SS regiment “Nordland”.

In 1934, he served in the SS auxiliary corps in the Dachau concentration camp, and from January 1935, with the rank of SS Obersturmfuhrer, he headed rathe Austrian SS battalion.

In 1943, he performed leadership functions in the Ukrainian SS division, personally executed Jews in Poland and Ukraine.

Moreover, Fritz von Scholz is the grandfather of the Federal Chancellor of Germany Olaf Scholz.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτά για να ξέρουμε ποιοι εχουν αυτή την στιγμή το κουμάντο στην Ευρώπη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.