ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παλαιστινιακό υπ.Υγείας: «39 μωρά κινδυνεύουν να πεθάνουν στο νοσοκομείο αλ Σίφα της Γάζας»

Ο Αιγύπτιος πρόεδρος Σίσι κάνει έκκληση για άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Παλαιστινιακό υπ.Υγείας: «39 μωρά κινδυνεύουν να πεθάνουν στο νοσοκομείο αλ Σίφα της Γάζας»

Το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας, ανακοίνωσε σήμερα Σάββατο 11 Νοεμβρίου, πως 39 μωρά κινδυνεύουν να πεθάνουν στο νοσοκομείο αλ Σίφα της Γάζας μετά τη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος και εν μέσω έλλειψης οξυγόνου και φαρμάκων.

Το υπουργείο έστειλε ανακοίνωση όπου διορθώνει δηλώσεις της υπουργού Υγείας Μάι αλ Κάιλα σε συνέντευξη Τύπου που μεταδόθηκε τηλεοπτικά και στην οποία είπε πως “39 βρέφη πέθαναν στο παιδιατρικό τμήμα επειδή δεν ήταν δυνατό να τους χορηγηθούν οξυγόνο ή φάρμακα και το ηλεκτρικό κόπηκε”.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο προστίθεται πως ένα μωρό πέθανε.

Ο Αιγύπτιος πρόεδρος Σίσι κάνει έκκληση για άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου Αμπντέλ Φάταχ αλ Σίσι έκανε έκκληση για άμεση βιώσιμη κατάπαυση του πυρός στη Γάζα “χωρίς περιορισμούς ή προϋποθέσεις”.

“Οι πολιτικές συλλογικής τιμωρίας των ανθρώπων στη Γάζα… είναι απαράδεκτες και δεν μπορούν να δικαιολογηθούν με την αυτοάμυνα ή άλλους ισχυρισμούς. Πρέπει να σταματήσουν αμέσως”, πρόσθεσε κατά την ομιλία του στην έκτακτη κοινή σύνοδο κορυφής του Αραβικού Συνδέσμου και του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας που διεξάγεται στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Στη δική του ομιλία στη σύνοδο κορυφής, ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι θα πρέπει να συγκληθεί διεθνής ειρηνευτική διάσκεψη προκειμένου να εξευρεθεί μια μόνιμη λύση στη σύγκρουση ανάμεσα στο Ισραήλ και στους Παλαιστίνιους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Αυτό που χρειαζόμαστε στη Γάζα δεν είναι παύσεις μερικών ωρών, μάλλον χρειαζόμαστε μόνιμη κατάπαυση του πυρός” είπε ο Τούρκος πρόεδρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.