ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πανηγυρισμοί στο Ιράν μετά την επίθεση στο Ισραήλ (φωτό)

Αρκετοί βρέθηκαν στα βενζινάδικα για να γεμίσουν

Πανηγυρισμοί στο Ιράν μετά την επίθεση στο Ισραήλ (φωτό)

Με ενθουσιασμό έγινe δεκτή στο Ιράν η μαζική επίθεση κατά ισραηλινών στόχων με drone και πυραύλους τα ξημερώματα της Κυριακής.

Εκατοντάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους για να γιορτάσουν την επίθεση, την ώρα που άλλοι περίμεναν σε μεγάλες ουρές για να προμηθευτούν βενζίνη ενόψει της απάντησης που αναμένεται να δώσει το Ισραήλ στην επίθεση.

«Θάνατος στο Ισραήλ!» και «Θάνατος στην Αμερική!» φώναζαν διαδηλωτές στην πλατεία Παλαιστίνης της Τεχεράνης, αφού συγκεντρώθηκαν λίγο αφότου οι Φρουροί της Επανάστασης ανακοίνωσαν την έναρξη της επιχείρησης.

Μια τοιχογραφία που γράφει «το επόμενο χαστούκι είναι πιο άγριο» αποκαλύφθηκε στην πλατεία όπου ένα τεράστιο πανό κρέμεται εδώ και μέρες και καλεί, στα εβραϊκά, τους Ισραηλινούς να βρουν καταφύγιο».

Οι διαδηλωτές ανεμίζουν ιρανικές και παλαιστινιακές εθνικές σημαίες μαζί με πανό που γράφουν «η νίκη του Θεού είναι κοντά».

Ένα μεγάλο πλήθος διαδηλωτών έχει επίσης συγκεντρωθεί έξω από τη βρετανική πρεσβεία στην Τεχεράνη, αναφέρουν οι Times of Israel.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαδηλώσεις υπέρ της επίθεσης έγιναν και στο Ισφαχάν, όπου είναι θαμμένος ο ταξίαρχος Μοχάμαντ Ρεζά Ζαχέντι, ένας από τους στρατηγούς που σκοτώθηκαν στο χτύπημα στη Δαμασκό, αλλά και στην πόλη Κέρμαν στα νότια όπου είναι θαμμένος ο Κασέμ Σουλεϊνι, ο οποίος σκοτώθηκε σε επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους των ΗΠΑ το 2020 στη Βαγδάτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.