ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρωσικό ΥΠΑΜ: «Καταρρίψαμε 5 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από το Σαράτοφ και το Μπέλγκοροντ»

Οι επιχειρήσεις σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας

Ρωσικό ΥΠΑΜ: «Καταρρίψαμε 5 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από το Σαράτοφ και το Μπέλγκοροντ»

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, ανακοίνωσε πως τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν πέντε ουκρανικά UAV πάνω από την περιοχή Σαράτοφ και ένα άλλο πάνω από την περιοχή του Μπέλγκοροντ.

«Αυτή τη νύχτα, οι προσπάθειες του καθεστώτος του Κιέβου να πραγματοποιήσει τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον εγκαταστάσεων στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας με τη χρήση UAV τύπου αεροσκάφους απέτυχαν.

Τα ενεργά συστήματα αεράμυνας κατέστρεψαν πέντε ουκρανικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα πάνω από τα εδάφη του Μπέλγκοροντ (1 UAV) και περιοχές Σαράτοφ (4 UAV)», ανέφερε στην ανακοίνωσή του το υπουργείο.

Νωρίτερα, ο Ντμίτρι Πεσκόφ, σχολιάζοντας τις επιθέσεις από ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη στο ρωσικό έδαφος, τόνισε ότι το Κίεβο συνεχίζει τις τρομοκρατικές δραστηριότητες, αλλά ότι ο ρωσικός στρατός βρίσκεται σε επιφυλακή και κάνει ό,τι χρειάζεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ουκρανία στέλνει drones και πυραύλους στη Ρωσία σχεδόν καθημερινά από τότε που ξεκίνησε την αντεπίθεσή της στις αρχές Ιουνίου 2023.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.