ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παραισθήσεις έχει ο πρώην διοικητής του Αζόφ: Μιλά για «στρατιωτική επιχείρηση απελευθέρωσης» του τάγματος από το Azovstal!

Οι Ουκρανοί ύψωσαν τη σημαία τους στο Azovstal - Νέο σφυροκόπημα από τους Ρώσους

Παραισθήσεις έχει ο πρώην διοικητής του Αζόφ: Μιλά για «στρατιωτική επιχείρηση απελευθέρωσης» του τάγματος από το Azovstal!

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ στο Azovstal της Μαριούπολης, εκεί που παραμένουν «ταμπουρωμένοι» για δεκάδες ημέρες μαχητές του Τάγματος Αζόφ, μαζί με αξιωματικούς της Δύσης.

Οι Ρώσοι συνεχίζουν τις επιθέσεις και ήδη εκατοντάδες Ουκρανοί έχουν πεθάνει εκεί. Ήδη περίπου 600 είναι οι τραυματίες και οι αριθμοί αυτοί αυξάνονται καθημερινά, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Υποδιοικητής του Συντάγματος Αζόφ, Λοχαγός Σβιατόσλαβ Παλαμάρ

«Στρατιώτες πεθαίνουν από σοβαρά τραύματα. Κυρίως πεθαίνουν από μολυσματική γάγγραινα. Δεν υπάρχουν αρκετά αντιβιοτικά, χειρουργικά εργαλεία, επίδεσμοι και ακρωτηριασμοί στο νοσοκομείο», είπε.

Την ίδια ώρα τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει μια ουκρανική σημαία να έχει υψωθεί στην οροφή του Azovstal. Λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε νέος γύρος βομβαρδισμών από τους Ρώσους.

https://twitter.com/iwmaster/status/1523926430048047105?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1523926430048047105%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pentapostagma.gr%2Fkosmos%2Fenoples-syrraxeis%2F7088478_azofites-pethainoyme-apo-gaggraines-plirofories-gia-oykraniki

Την ίδια ώρα παραισθήσεις φαίνεται ότι έχει ο πρώην διοικητής του Τάγματος Αζόφ, Μαξίμ Ζορίν, καθώς μιλάει για «στρατιωτική επιχείρηση απελευθέρωσης» του τάγματος από το Azovstal! 

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν είναι σίγουρος για την επιτυχία της λόγω… έλλειψης χρόνου

Σήμερα ο πρώην διοικητής του Αζόφ, Μαξίμ Ζορίν, δήλωσε ότι ο στρατός προετοιμάζει μια επιχείρηση για την  Μαριούπολη , αλλά δεν είναι σίγουρος για την επιτυχία της λόγω έλλειψης χρόνου. Αυτό είπε στον αέρα του Καναλιού 24.

«Εκτός από τη διπλωματική διαδικασία, παράλληλα, υπάρχει ακόμη μια διαδικασία προετοιμασίας μιας στρατιωτικής επιχείρησης για τον απεμπλοκή της πόλης. Σήμερα μπορεί να είναι πολλά στάδια με άλλες πόλεις που έχουν προηγουμένως απελευθερωθεί, να ανασυνταχθούν», είπε ο Ζορίν.

Είναι αλήθεια ότι, σύμφωνα με τον ίδιο, χρειάζεται πολύς χρόνος για να προετοιμαστεί κανείς για αυτή την επέμβαση.

«Δεν είμαι σίγουρος ότι όσοι βρίσκονται τώρα στο έδαφος του Azovstal έχουν αυτό το χρόνο», πρόσθεσε ο Zhorin.

Ας σημειωθεί ότι νωρίτερα, ο σύμβουλος του επικεφαλής του Προεδρικού Γραφείου, Μιχαήλ Ποντόλιακ, άφησε να εννοηθεί την ανάπτυξη μιας στρατιωτικής μεθόδου για τον αποκλεισμό της Μαριούπολης.

«Σήμερα, οι Ένοπλες Δυνάμεις καταβάλλουν προσπάθειες για να διασφαλίσουν ότι αυτή η ευκαιρία (απεμπλοκή με στρατιωτικά μέσα) θα εμφανιστεί στο ορατό μέλλον. Αλλά τα ζητήματα των στρατιωτικών μέτρων και σχεδίων σίγουρα δεν αποτελούν αντικείμενο δημόσιας συζήτησης», δήλωσε ο Podolyak στο ένα σχόλιο στον NV.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/KoTuBoT/status/1523924838582206464?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1523924838582206464%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pentapostagma.gr%2Fkosmos%2Fenoples-syrraxeis%2F7088478_azofites-pethainoyme-apo-gaggraines-plirofories-gia-oykraniki

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.