ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Το Μπάκχμουτ έπεσε – Mας έμειναν μόνο μερικοί μικροί δρόμοι» λένε οι Ρώσοι της Wagner

Μαζικά αποχωρούν οι Ουκρανοί προς την δυτική πύλη της πόλης

«Το Μπάκχμουτ έπεσε – Mας έμειναν μόνο μερικοί μικροί δρόμοι» λένε οι Ρώσοι της Wagner

Oι ρωσικές δυνάμεις πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική επίθεση κατά την διάρκεια των χιονοπτώσεων στο κέντρο του Μπάκχμουτ και το κατέλαβαν πληρως.

Όπως αναφέρει η Wagner «Ολόκληρη η εσωτερική πόλη (εννοεί τους κεντρικούς τομείς) βρίσκεται υπό ρωσικό έλεγχο, το Μπάκχμουτ έχει πέσει de facto. Ότι απομένει είναι απλές αψιμαχίες σε κάποιους δρόμους και μικρές εκκαθαρίσεις»

Ουκρανός στρατιώτης ανέφερε σε βίντεο που ανέβασε ότι οι καλύτερες δυνάμεις του ουκρανικού Στρατού χάθηκαν στις μάχες του Μπάκχμουτ.

Αυτήν την στιγμή όπως αναφέρουν ρωσικές πηγές οι Ουκρανοί μαζικά αποχωρούν από το κέντρο της πόλης και κατευθύνονται προς την δυτική είσοδο της πόλης.

https://twitter.com/skadefron/status/1642119653823479808

https://twitter.com/skadefron/status/1642128166499098624

Υπάρχουν αναφορές για ουκρανική αποχώρηση από την πόλη. Οι εναπομείνασες δυνάμεις απωθούνται στο δυτικό τμήμα και από εκεί φεύγουν για το Tσάσιβ Γιαρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.