ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τσάσιβ Γιαρ: Εντυπωσιακό βίντεο από τη δράση των ρωσικών μηχανοκίνητων τμημάτων στην πρώτη γραμμή

Συνεχίζεται η ουκρανική υποχώρηση προς τα δυτικά

Τσάσιβ Γιαρ: Εντυπωσιακό βίντεο από τη δράση των ρωσικών μηχανοκίνητων τμημάτων στην πρώτη γραμμή

Εντυπωσιακές εικόνες μας προσφέρει βίντεο από ανάρτηση στο «Χ» από τη δράση των ρωσικών στρατευμάτων πρώτης γραμμής στο πεδίο της μάχης. 

Το βίντεο καταγράφει σε πρώτο πρόσωπο, από το κράνος ενός στρατιώτη, την επίθεση διμοιρίας με μηχανοκίνητη υποστήριξη σε ουκρανικές θέσεις άμυνας. Διακρίνονται ακόμη να παρέχονται πυρά υποστήριξης από οχήματα μεταφοράς προσωπικού MTLB και ένα ΤΟΜΑ αδιευκρίνιστου τύπου.

Το Τσάσιβ Γιαρ αποτελεί σημαντικό στρατηγικό στόχο, ωστόσο, στην ουσία, λειτουργεί ως το προγεφύρωμα που επιδιώκουν να δημιουργήσουν οι Ρώσοι για να εστιάσουν στην Κοσταντινόβκα και τις πόλεις Κραματόρσκ-Σλαβιάνσκ.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι το Τσάσιβ Γιαρ είναι χτισμένο σε υψώματα, παρέχοντας στους Ουκρανούς σημαντικά αμυντικά πλεονεκτήματα.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο από το «Χ» 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.