ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Τσάσιβ Γιαρ: «Με τα χέρια» η παροχή προμηθειών για τις ουκρανικές δυνάμεις (βίντεο)

Με συνεχή κίνδυνο από τα ρωσικά drone

Τσάσιβ Γιαρ: «Με τα χέρια» η παροχή προμηθειών για τις ουκρανικές δυνάμεις (βίντεο)

Οι Ρώσοι αλεξιπτωτιστές της VDV συνεχίζουν την αναζήτηση για τον εξοπλισμό και τα μέλη των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων που συμμετέχουν στην προσπάθεια «μικροτροφοδοσίας», όπως έχει ονομαστεί. 

Η συγκεκριμένη τακτική πραγματοποιείται με τη χρήση μεμονωμένων οχημάτων σε σχετικά «ασφαλή δρομολόγια», σημεία που δεν έχουν ναρκοθετηθεί, ή υποτίθεται πως δεν ενέχουν άμεσο κίνδυνο επίθεσης από drone.

Οι προμήθειες σε κάποιες οχυρωμένες περιοχές, όπως στο νοτιοανατολικό τμήμα της περιοχής του Κανάλ, που παραμένει στα χέρια του ουκρανικού στρατού, μεταφέρονται ακόμα και από πεζούς στρατιώτες.

Ο σχετικά ξηρός και ζεστός καιρός το επιτρέπει για την ώρα, αλλά με τις πρώτες βροχές η κατάσταση μπορεί να μεταβληθεί.

Φυσικά, οι συγκεκριμένες προσπάθειες αποτελούν εύκολο στόχο για τις ρώσους χειριστές drone.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το «Χ» 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.