ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Βολή εναντίον εναέριας απειλής πραγματοποίησαν τα C-RAM του αμερικανικού Στρατού στην προβλήτα της Γάζας (βίντεο)

Το πυροβόλο ενεργοποιήθηκε αυτόνομα και έβαλε ριπή προς άγνωστης φύσης εναέρια απειλή

Βολή εναντίον εναέριας απειλής πραγματοποίησαν τα C-RAM του αμερικανικού Στρατού στην προβλήτα της Γάζας (βίντεο)

Η προβλήτα της Γάζας, που έχει κατασκευαστεί από τον αμερικανικό Στρατό ως μέρος της ανθρωπιστικής αποστολής προς τους Παλαιστίνιους, αποτέλεσε πρόσφατα σημείο δράσης για το σύστημα C-RAM (Counter-Rocket, Artillery, Mortar), όπως κατέγραψε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο «Χ».

Το σύστημα C-RAM είναι σχεδιασμένο να εντοπίζει και να καταστρέφει εισερχόμενες ρουκέτες, πυροβολικό και βλήματα όλμων, προσφέροντας κρίσιμη προστασία σε δυνάμεις και εγκαταστάσεις.

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη στην πλωτή προβλήτα στη Γάζα, όπου το σύστημα ενεργοποιήθηκε για να αναχαιτίσει απειλές, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια της εγκατάστασης και των δυνάμεων που επιχειρούν στην περιοχή.

Η προβλήτα, γνωστή ως Joint Logistics Over-the-Shore (JLOTS), χρησιμοποιείται για την παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας σε μια περιοχή που πλήττεται από την πείνα και τη σύγκρουση.

Το σύστημα C-RAM χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία, όπως το Land-Based Phalanx Weapon System (LPWS), για την άμεση ανίχνευση και καταστροφή απειλών.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.