ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ένταση για την διαμόρφωση του Ζηρινείου στην Κηφισιά – Προσαγωγές και μηνύσεις

Εργολάβος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Κηφισιάς μπήκε χθες και σήμερα με σκαπτικά μηχανήματα μέσα στο γήπεδο

Ένταση για την διαμόρφωση του Ζηρινείου στην Κηφισιά – Προσαγωγές και μηνύσεις

Μια ελεγκτέα απόφαση του διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού προσώπου για τον αθλητισμό, «Δημήτριος Βικέλας» και σε αντίθεση με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Κηφισιάς, οδήγησε σε εντάσεις, προσαγωγές και μηνύσεις στο Ζηρίνειο.

Εργολάβος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Κηφισιάς μπήκε χθες και σήμερα με σκαπτικά μηχανήματα μέσα στο γήπεδο και άρχισε να καταστρέφει το ταρτάν προκειμένου να διαμορφωθεί ο αγωνιστικός χώρος που φιλοξενεί αθλητές του στίβου σε γήπεδο ποδοσφαίρου που θα φιλοξενήσει τους αγώνες της Κηφισιάς στη Super League 2.

Την ίδια στιγμή στο γήπεδο βρέθηκαν κάτοικοι και δημοτικοί σύμβουλοι για να διαμαρτυρηθούν διότι η διαμόρφωση του γηπέδου μειώνει τις διαδρομές του στίβου κρίνοντας το ακατάλληλο για αγώνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί ένταση και ο εργολάβος της ποδοσφαιρικής ομάδας να καλέσει την αστυνομία και να ακολουθήσουν προσαγωγές και μηνύσεις εκατέρωθεν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.